Gwyneth Paltrow, obosită și fără machiaj: S-a dus toată strălucirea!

Vedeta și soțul ei, Brad Falchuk, s-au întors la Los Angeles după o vacanță petrecută în Mexic. Obosită și fără protecția machiajului, actrița era de nerecunoscut.

Gwyneth Paltrow și al doilea ei soț au revenit acasă luni, după vacanța petrecută în Mexic, de unde a postat și o imagine pe Instagram. Zilele liniștite, departe de agitație, s-au dus repede, iar actrița în vârstă de 46 de ani arăta extenuată din cauza călătoriei, aspectul ei fizic fiind accentuat de lipsa machiajului.

Fără strălucirea cu care ne-a obișnuit, Gwyneth Paltrow era de nerecunoscut. Îmbrăcată cu pantaloni albi largi și cu o bluză cu dungi orizontale albe și negre, vedeta a preferat un look complet natural dar foarte departe de cel "glamour" pe care îl are în aparițiile publice.

Actriţa în vârstă de 46 de ani şi producătorul de televiziune Brad Falchuk s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie, după o relație de peste trei ani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons.

Nunta a avut loc pe proprietatea unui prieten comun al celor doi, iar la ceremonie au fost prezente mai multe vedete, printre care Cameron Diaz, Benji Madden, Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld şi Steven Spielberg.

Cei doi au plecat apoi într-un turneu prin cele mai romantice locuri din Europa, iar pentru etapa tropicală a lunii de miere actrița a dorit să îi aibă alături pe copii și pe fostul soț, astfel că de Crăciun au mers în Maldive alături de copiii ei și de fostul soț, Chris Martin, și de iubita acestuia, actrița Dakota Johnson.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod