Gwyneth Paltrow e din nou femeie măritată: Vedeta s-a căsătorit cu Brad Falchuk

Actriţa în vârstă de 46 de ani şi producătorul de televiziune s-au căsătorit după o relație de peste trei ani.
Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu Falchuk, co-creator al „American Horror Story”, în vârstă de 47 de ani, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons. Nunta a avut loc pe proprietatea unui prieten comun al celor doi, iar la ceremonie au fost prezente mai multe vedete, printre care Cameron Diaz, Benji Madden, Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld şi Steven Spielberg, relatează Huffington Post.

Vedeta a postat duminică, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care li se văd verighetele pe mâini.

Paltrow a anunțat că s-a logodit, în luna ianuarie, în revista sa, Goop.
În septembrie anul trecut, Falchuk a postat pe o reţea de socializare un mesaj despre Gwyneth: "Este cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, iar azi este ziua ei. Suntem norocoși că a venit pe lume (dar nimeni nu este mai norocos decât mine)."

Actrița a mai fost căsătorită 11 ani cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. În martie 2014, cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart. De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015.
Ei au doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul "Glee". Cei doi au lucrat împreună la serialele "American Horror Story" şi "Scream Queens".

Desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, Gwyneth Paltrow a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod