Gwyneth Paltrow arată mai bine după carantină: Photoshop sau purul adevăr?

Vedeta în vârstă de 47 de ani arată impecabil în bikini. Perioada de carantină nu a lăsat nicio urmă pe corpul ei.

Toată lumea se plânge de efectele carantinei, iar Gwyneth Paltrow nu face excepție. Doar că, la prima vedere, nu prea ar avea motive, judecând după silueta impecabilă pe care o afișează în imaginile publicate de revista Shape.

Cu un corp perfect, tonifiat, și o atitudine pozitivă, actrița dă senzația că nu a resimțit negativ perioada de vârf a pandemiei de COVID-19. Însă aparențele sunt înșelătoare.

Gwyneth s-a izolat la domiciliu, în Los Angeles, cu cei doi copii, Apple și Moses, și soțul ei, Brad Falchuk.

Ea a mărturisit pentru ediția din iulie-august a revistei Shape că în această perioadă de carantină a resimțit un "stres emoțional", dar și un sentiment de liniște: "Nu am realizat cât de împovorâtor era ritmul normal al vieții pentru corp, minte și sistemul nervos. Când am fost obligați să stăm în carantină în casele noastre, asta a adus mult stres emoțional pentru unii, dar pentru alții a fost ceva liniștitor. În cazul meu, le-am trăit pe amândouă."

"Am început să-mi fac ordine în minte și în corp.
Asta mi-a dat o nouă perspectivă despre cum să merg înainte"
, a adăugat ea.



Actrița care va putea fi urmărită în sezonul doi al serialului Netflix "The Politician" a spus că și-a petrecut carantina făcând mișcare în fiecare zi și beneficiind la maximum de timpul disponibil pentru a sta cu familia: "Am încercat să fac în fiecare zi exercițiile pentru spate și gât, cu toate apelurile pe care le aveam pe Zoom. Eu și soțul meu, Brad, ne plimbam de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână.

Și am urmărit o mulțime de cursuri online: Tracy Anderson, the Class by Taryn Toomey, Bulldog Yoga, CorePower Yoga."

"Acum mă simt diferit, îmi las corpul să adoarmă și să se trezească în ritmul lui natural, îmi petrec timpul cu copiii, mâncăm împreună și stăm de vorbă", a mai spus vedeta.

Silueta perfectă cu care Gwyneth Paltrow a ieșit din carantină contrastează cu imaginile mai vechi, apărute în presă înaintea izbucnirii pandemiei și în care ea nu arăta atât de bine. În 2017, ea a fost fotografiată în timp ce se relaxa în costum de baie pe puntea unui iaht de lux, la Saint Tropez și în care silueta sa nu era atât de bine definită ca în imaginile publicate acum de Shape.



În octombrie 2017, revista Harper's Bazaar a fost acuzată că a retușat masiv, cu ajutorul Photoshop, două imagini cu Gwyneth Paltrow, relatează Daily Mail.

Citește și: Frumusețe fără retuș.
15 femei celebre care arată bine și fără machiaj

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod