Gwen Stefani e disperată: Are 48 de ani, dar mai vrea un copil

Blake se înţelege de minune cu copiii lui Gwen, dar îşi doreşte mult să devină tată

 

Gwen Stefani şi Blake Shelton şi-au făcut publică relaţia în noiembrie 2015, după ce s-au cunoscut la filmările pentru show-ul de televiziune "The Voice", unde amândoi sunt membri ai juriului. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat la doar câteva luni după ce muzicianul şi fosta lui soţie, Miranda Lambert, au depus actele de divorţ.

Gwen Stefani a divorţat în august 2015 de rockerul Gavin Rossdale, după un mariaj de 13 ani.

Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002. Ei au invocat neînţelegeri ireconciliabile, iar divorţul lor s-a finalizat în aprilie 2016.

Într-un interviu pentru revista InStyle, cântăreaţa a povestit că experienţa maternităţii a schimbat-o pentru totdeauna: "Când am rămas însărcinată, ceea ce n-a fost planificat şi chiar a fost un miracol, m-a adus la un alt nivel spiritual."

"Pe atunci încercam să fac mai multă muzică cu No Doubt. Apoi am rămas însărcinată şi mă gândeam: <<OK, ce mă fac acum? Trebuie să fac nişte schimbări>>", a continuat ea.

"La început, nu vroiam să mă gândesc la mine ca mamă (...).
A trebuit să învăţ repede să accept asta. Să fiu mamă şi să am o carieră sunt roluri diferite pe care să le joc. Eşti aceeaşi persoană care erai înainte, dar acum eşti mai mult, pentru că eşti şi mamă, cu multe de făcut."


Născută pe 3 octombrie 1969, cântăreaţa, compozitoarea şi creatoarea de modă americană Gwen Stefani a devenit cunoscută în calitate de solistă a grupului No Doubt, alături de care a lansat o serie de albume de mare succes, precum ”Tragic Kingdom” (1995), care a inclus single-uri precum ”Don't Speak", "Hey Baby" şi "It's My Life".
În 2004, Gwen Stefani şi-a lansat primul album solo, ”Love. Music. Angel. Music. Baby”, urmat în 2006 de un nou album solo, ”The Sweet Escape”.
În 2008, Gwen Stefani a revenit în trupa No Doubt, care s-a reunit după o pauză de câţiva ani. Însă, s-a reîntors la cariera solo în 2014, când a lansat melodiile ”Baby Don’t Lie” şi ”Spark The Fire”. În concertele sale, Gwen Stefani este însoţită de dansatoarele din grupul Harajuku Girls, notează News.ro.

În 2003, Gwen Stefani şi-a lansat propriul brand vestimentar, L.A.M.B., iar în 2005 şi-a extins activităţile din universul modei cu linia vestimentară Harajuku Lovers, inspirată din moda şi cultura japoneză.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod