Greu de trezit: Bruce Willis, scos pe brațe de bodyguarzi dintr-un club

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Actorul în vârstă de 63 de ani a fost ajutat de gărzile de corp să iasă dintr-un club londonez. Se pare că starul a băut cam mult.
După toate rolurile de dur pe care le-a făcut, Bruce Willis a cam îmbătrânit și și-a pierdut rezistența. Judecând după imaginile surprinse de paparazzi la ieșirea dintr-un club exclusivist din Londra, starul pare să fi băut cam mult, fiind ajutat de bodyguarzi să părăsească localul și să urce într-un taxi.

Îmbrăcat în pantaloni bleumarin închis și cămașă albă, Willis a fost prezent la un eveniment găzduit de revista GQ, dar a părăsit clubul târându-se cu o figură pe care se putea citi suferința. După ce a coborât încet cele câteva trepte de la ieșire, el a fost ajutat și de un al doilea bodyguard să urce pe bancheta din spate a mașinii.

Cotidianul britanic Daily Mail care a publicat fotografiile nu menționează motivul pentru care Bruce Willis a părăsit astfel localul.
Se pare că acesta a băut cam mult și nu se știe dacă expresia de durere de pe chipul său a fost doar o strategie pentru a-i induce în eroare pe fotoreporteri sau era provocată de o suferință reală.

Actorul a venit fără soția lui, Emma Heming (40 de ani), la evenimentul găzduit luni seară în Londra.
Bruce Willis s-a căsătorit în 2009 cu modelul și actrița născută în Malta, după ce s-au cunoscut în 2007 la o sală de fitness, prin intermediul instructorului lor. Ei au două fiice, Evelyn Penn Willis (patru ani) și Mabel Ray Willis (șase ani). Bruce Willis mai are trei fiice cu fosta soție, Demi Moore, cu care a fost căsătorit între 1987 și 2000 - Rumer Willis (30 de ani), Scout LaRue Willis (27 de ani) și Tallulah Belle Willis (24 de ani).

Cel mai recent al actorului este "M Night Shyamalan's Glass", în care joacă alături de Sarah Paulson și James McAvoy, în care el îl interpretează pe agentul de securitate David Dunn care își folosește abilitățile supranaturale pentru a da de urma lui Kevin Wendell Crumb, un om cu 24 de personalități.

În decembrie, Bruce Willis a semnat un contract cu MoviePass Films pentru a juca în trei lungmetraje, iar pentru primul dintre acestea producţia va începe în februarie, scrie Deadline.
Primul dintre cele trei lungmetraje incluse în acord este "Trauma Center", scris de Paul da Silva, iar filmările vor începe februarie, în Miami.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David", și s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction", "Şacalul", notează agenţia Mediafax.
Actorul american a putut fi văzut în filmele de acţiune "Greu de pensionat", "Marauders" (2016) şi "The Bombing" (2016).Foto: Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod