Gordon Ramsey, tătic pentru a cincea oară, la 52 de ani: „În sfârșit, am luat un Oscar!“

Celebrul chef britanic a anunțat că soția lui, Tana (44 de ani), a născut un băiețel care va purta numele Oscar James. Bebelușul are deja cont pe Instagram.
Gordon Ramsey este în culmea fericirii. La 52 de ani, celebrul bucătar și realizator TV britanic a devenit tată pentru a cincea oară după ce soția lui a adus pe lume un băiețel, pe care îl va chema Oscar. Ramsey a dat vestea cea mare pe Instagram, postând două imagini și un mesaj amuzant: "După trei Bafta și un Emmy... în sfârșit am câștigat un Oscar. Bun venit lui Oscar James Ramsey, care a sosit azi, la ora 12:58 ca să ia masa cu noi!".

Bebelușul are deja contul lui de Instagram și un urmăritor celebru, Brooklyn Beckham, prieten bun cu copiii lui Gordon.


Soția starului a confirmat cu doar trei luni înainte de a naște că este însărcinată, prin intermediul unei înregistrări video pe care a postat-o pe Instagram la 11 zile după aniversarea a 22 de ani de căsnicie, relatează Daily Mail.

În vârstă de 44 de ani, Tana a pierdut o sarcină în iunie 2016, iar Ramsey a mărturisit că această pierdere devastatoare i-a unit mai mult pe membrii familiei sale.

Ramsey și soția lui mai au patru copii - Megan (21 de ani), Matilda (17 ani) și gemenii Jack și Holly (19 ani).

Născut pe 8 noiembrie 1966, Gordon James Ramsay este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune.
A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile TV britanice "Hell's Kitchen", "The F Word" şi "Ramsay's Kitchen Nightmares", alături de emisiunile americane ale emisiunilor "Hell's Kitchen", "Kitchen Nightmares", "MasterChef", "MasterChef Junior" şi "Hotel Hell".


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod