Gordon Ramsay îi enervează pe vegani: „Îmi place să mănânc animale gustoase“

Celebrul chef britanic s-a declarat „alergic“ la vegani şi nu ezită să-i ia peste picior pe cei care îl critică pentru că îi place să mănânce carne.

Gordon Ramsay nu-i genul care să-şi ascundă opiniile, dimpotrivă, îşi spune părerea chiar dacă ştie că asta o să deranjeze pe unii, iar uneori ridică miza, presârându-şi vorbele cu o ironie usturătoare.

Asta a făcut deunăzi, când i-a răspuns unui fan despre care se ştie doar că îl cheamă Raymond, a postat pe Twitter o poză cu lasagna vegetariană pe care o preparase şi l-a întrebat cum i se pare. "Sunt un membru al PETA! People eating tasty animals (Oameni care mănâncă animale gustoase, n.r.)", i-a răspuns Ramsay, ironizând celebra organizaţie PETA care luptă pentru protejarea animalelor.

Răspunsul lui Ramsay, care în trecut s-a declarat "alergic" la vegani, a stârnit imediat un val de reacţii, relatează Daily Mail.

"E amuzant că mereu ai legume lângă carne. Dacă e aşa gustoasă, ai putea s-o mănânci aşa cum este, fără sosuri, cartofi şi alte legume", i-a scris cineva. "Nonveganii nu au compasiune, de asta mănâncă cadavre de animale, singurul argument fiind gustul bun al cărnii", l-a criticat alt utilizator al reţelei.

În timp ce unii sunt de părere că postarea lui Gordon este un atac direct la adresa PETA, alţii îl apreciază pe celebrul bucătar pentru modul lui sincer de a se exprima şi consideră că răspunsul său le arată veganilor că sunt "obtuzi" în gândire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod