Google România: Top 15 vedete care domină internetul. Cine este este cea mai tare?

8. Nicoleta Luciu - 1.990.000 de rezultate

Prima vedetă din România care a născut tripleţi ocupă doar locul 8. Nu este rău, însă dacă ne gândim la faptul că este un personaj cu experienţă în showbiz oricine ar spune că se putea şi mai bine. Chiar şi aşa beneficiile financiare după tripla ispravă pe care a făcut-o sunt considerabile şi se anunţă şi mai şi, pentru că se pare că Pro TV i-a propus să realizeze un reality show cu tripleţii.



9. Andreea Raicu - 1.640.000 de rezultate

O vedetă care a ţinut ştacheta sus, Andreea Raicu, ocupă numai poziţia 9. S-a maturizat, iar publicul a uitat de vremurile zvăpăiate. Singurul element care a făcut-o interesantă, în ultima vreme, a fost relaţia cu Tudor Chirilă care s-a terminat. Să vedem ce va urma.



10. Andreea Marin-Bănică - 1.490.000 de rezultate

Una dintre veteranele showbiz-ului de la noi nu a prins podiumul, ba chiar s-a distanţat de el ajungând pe poziţia 10, în ceea ce priveşte căutările pe Google. Nu ştim care erau rezultatele obţinute înainte de retragerea din lumina reflectoarelor, însă acum este clar că se află pe o curbă descendentă din punctul de vedere al notorietăţii.



11. Bianca Drăguşanu - 1.210.000 de rezultate

Pare incredibil dar, da, Bianca Drăguşanu ocupă abia poziţia a 11-a. Oricât de mult a încercat ea să se expună, oricât de mediatizată a fost aşa-zisa relaţie cu Botezatu şi oricât de mult încearcă să demonstreze că se iubeşte cu Adrian Cristea, nici una, nici alta, nu-i cresc, se pare, cota.



12. Iulia Vântur - 1.100.000 de rezultate

Chiar dacă emisiunea pe care a prezentat-o până săptămâna trecută, "Dansez pentru tine" a avut un succes răsunător, pare-se că încercarea de a o imita pe Andreea Marin-Bănică îi face mai mult rău decât bine vedetei Pro TV. Blonda ocupă numai poziţia 12, mult sub premiante care, ce-i drept, sunt mult mai noi decât ea în showbiz.



13. Roxana Ionescu - 725.000 de rezultate

S-a lansat ca dansatoare la emisiunea "Ciao, Darwin" pe care o realiza Dan Negru, la Antena 1, acum câţiva ani. A devenit apoi vedetă Playboy şi prezentator TV. La un moment dat a dispărut din atenţia publicului, dar a fost "resuscitată" de Pro TV invitând-o să participe la emisiunea "Dansez pentru tine". Acum este mâna dreaptă a lui Pavel Bartoş la Vocea României, dar chiar şi aşa nu ocupă decât locul 13.



14. Mihaela Rădulescu - 654.000 de rezultate

Plecată de ceva vreme din România, pentru că vrea să-şi protejeze copilul de răutăţile de aici, Mihaela Rădulescu ocupă poziţia 14. Aşadar, vizitele din ce în ce mai rare în ţară, îşi fac au efect asupra notorietăţii vedetei.



15. Loredana Groza - 196.000 de rezultate

Pe ultima poziţie, la distanţă mare de celelalte, se află Loredana Groza. Chiar dacă are o carieră solidă în România, chiar dacă părerile ei sunt apreciate de spectatorii show-ului "Vocea României", iată că notorietatea artistei pe Google nu este chiar atât de mare.



Un top 15 care a dezvăluit lucruri la care publicul nu se aştepta. Sigur, succesul Innei şi cel al Alexandrei Stan nu sunt un secret pentru nimeni, iar cifrele de peste 10.000.000 de rezultate sunt, în mare măsură, justificate. Vedetele care ar trebui să se sperie sunt, clar, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin care, în ciuda faptului că au scris istorie în showbiz-ul românesc, au intrat de mult pe o linie moartă care iată că le afectează foarte mult.

O altă surpriză este Bianca Drăguşanu care probabil că nu se aştepta să fie depăşită de Andreea Mantea şi de Adelina Pestriţu.
16 Decembrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olealea pe 16 Dec 2011, 23:02
    Oana Zavoranu

    este super,imi place la nebunie cum isi joaca rorulile in filme,succese.

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod