Google România: Top 15 vedete care domină internetul. Cine este este cea mai tare?

Ne-am obişnuit să le auzim numele peste tot. Fie că sunt implicate în scandaluri sexuale, fie că prin profesia pe care o au reuşesc să se facă interesante pentru public, fie că sunt considerate a fi modele pentru generaţia tânără, vedetele despre care vom discuta mai jos reuşesc să stârnească curiozitatea şi interesul publicului.
Ne-am obişnuit să le auzim numele peste tot. Fie că sunt implicate în scandaluri sexuale, fie că prin profesia pe care o au reuşesc să se facă interesante pentru public, fie că sunt considerate a fi modele pentru generaţia tânără, vedetele despre care vom discuta mai jos reuşesc să stârnească curiozitatea şi interesul publicului.

Internetul a devenit cea mai la îndemână sursă de informare pentru publicul larg, iar acesta este motivul pentru care este important să vedem cât sunt de "populare" aceste personaje pe cel mai folosit motor de căutare: Google. Să vedem care este topul.

1. Inna - 33.200.000 de rezultate

Bruneta, care a cucerit Europa, a câştigat şi lupta cu internetul. O vedetă analizată din toate părţile, un artist despre care se spune că în cazul lui primează marketingul şi mai puţin talentul, stabileşte un record de popularitate pe Google şi o să vedem pe parcursul discuţiei că reuşeşte să depăşească vedete consacrate. Este drept, că notorietatea în afara ţării este decisivă.



2. Alexandra Stan - 13.000.000 de rezultate

Concurenţa directă a Innei, Alexandra Stan, este ocupanta poziţiei secunde în acest top. La o diferenţă mare de prima poziţie, Alexandra Stan beneficiază, la rândul ei, de succesul pe care îl are în străinătate.



3. Daniela Crudu - 3.810.000 de rezultate

Pe poziţia a treia se situează cea mai proaspătă asistentă a Show-ului păcătos de la Antena 1. Desele escapade în club, relaţiile amoroase controversate şi dezinvoltura cu care se dezveleşte, din toate punctele de vedere, în faţa publicului sunt motivele care, iată, au transformat-o pe Cruduţa într-o vedetă interesantă pentru Google.



4. Monica Gabor- 3.280.000 de rezultate

Evoluţia fostei doamne Columbeanu nu mai este un secret pentru nimeni. Cifra obţinută este satisfăcătoare, însă este clar că în primăvara acestui an, când era în plin scandal cu fostul soţ, rezultatele erau mult mai mari. Oare se va găsi cineva sa-i dea 100.000 de euro, cât a cerut ca să vorbească despre ce s-a întâmplat în acest an din perspectiva ei. Probabil că nu.



5. Oana Zăvoranu - 2.630.000 de rezultate

Pasiunea fostei Querida de a fi mereu în centrul atenţiei pare să nu-i fie satisfăcută, cel puţin nu de Google. În ciuda discuţiilor, problemelor, mediatizării, scandaloasa vedetă nu ocupă decât locul 5. Bun şi ăla.



6. Andreea Mantea - 2.240.000 de rezultate

Bruneta de la Kanal D care astăzi încearcă să păcălească publicul cu o aşa zisă relaţie cu Liviu Vârciu, este ocupanta poziţiei cu numărul 6. Se vede treabă că de acest succes de care se bucură Mantea sunt conştienţi şi şefii de la televiziunea unde este angajată, nu degeaba este co-prezentator în două dintre cele mai importante emisiuni pe care le transmite Kanal D: Cancan TV şi Vizită cu surprize.


7. Adelina Pestriţu - 2.140.000 de rezultate

Dacă se mai îndoia cineva de acest lucru, trebuie menţionat din nou că mariajul şi mai ales divorţul Adelinei Pestriţu de Liviu Vârciu au scos-o din anonimat. Pentru o domniţă care s-a lansat de mai puţin de 3 ani pe piaţă, să ocupe poziţia 7 este mai mult decât mulţumitor. Iată cum titulatura "Fabrică de vedete" acordată lui Vârciu nu este deloc greşită.



16 Decembrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olealea pe 16 Dec 2011, 23:02
    Oana Zavoranu

    este super,imi place la nebunie cum isi joaca rorulile in filme,succese.

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod