Glamour la 50 de ani: Elizabeth Hurley sfidează timpul cu o rochie provocatoare

Actrița britanică a schimbat "prefixul" miercuri. Seara, ea a avut o apariție impresionantă la un eveniment.

Liz Hurley arată fabulos. La 50 de ani, vedeta britanică par emai tânără, mai zveltă și mai frumoasă ca oricând. Iar rochia mulată pe care a purtat-o miercuri seară, la lansarea expoziției "Shoes: Pleasure and Pain/Pantofi: Plăcere și durere", de la muzeul Victoria & Albert, i-a scos în evidență corpul perfect, subliniindu-i pe deplin calitățile fizice.

Picioarele actriței, favorizate de rochia mini argintie, cu ornamente florale, au fost în centrul atenției, scrie Daily Mail. Vedeta și-a asortat ținuta elegantă cu pantofi argintii și o poșetă-cutiuță gri metalizat.

Actrița, care poate fi urmărită în serialul de televiziune "The Royals", nu a lăsat la vedere niciun rid, demonstrând o formă fizică de invidiat, scrie ziarul citat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicol pe 12 Iun 2015, 08:38
    Aiureli...

    Eu as zice sa nu mai publicati asemenea informatii absurde. De ce nu pomeniti cate interventii chirurgicale si-a facut? Daca ar fi avut un salar mediu din Romania...cum ar fi reusit sa-si intretine fizicul? Apoi si mostenrea genetica e foarte importanta. Faceti rau altor persoane ....

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod