Giuliana Rancic a ajuns doar piele şi os: "Ştiu că sunt prea slabă"

Criticată pentru că a slăbit foarte mult, gazda emisiunii "Poliţia modei" susţine că acesta este efectul tratamentului pentru cancer pe care l-a urmat după dubla mastectomie.

Aproape toată lumea s-a luat de ea pe internet după ce în ultimii ani a început să aibă o alură anorexică. După o scădere în greutate galopantă, Giuliana Rancic pare să fi înţeles că e prea mult.

Mă uit în oglindă şi e greu pentru mine. Sunt chiar slabă. Vreau să arăt bine, să fiu frumoasă şi sexy, dar nu potGiuliana Rancic
Vedeta în vârstă de 40 de ani a mărturisit într-un interviu pentru revista People că schimbarea sa fizică nu se datorează înfometării şi maniei de a slăbi cu orice preţ, aşa cum fac multe staruri astăzi.
Schimbarea sa este cu atât mai dureroasă fiindcă e involuntară, un efect al tratamentului medicamentos pe care ea l-a urmat după operaţia de dublă mastectomie pe care a suferit-o în urmă cu patru ani.

Giuliana Rancic a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2011 şi a suportat imediat operaţia de extirpare a sânilor, precum şi o intervenţie de reconstrucţie. În interviul publicat de People ea a explicat că a început să ia medicamentele pentru cancer în 2012, la puţin timp după operaţie şi a observat imediat că a început să slăbească, deşi mânca mult.
"Îmi pare rău că unii oameni cred că sunt o slăbănoagă dezgustătoare, aşa cum au scris, dar nu pot face nimic în privinţa asta. Sunt norocoasă că măcar am un timp de cancer care reacţionează la tratament", a declarat gazda emisiunii "Fadhion Police".

Rancic a mărturisit că îşi doreşte să nu fi slăbit atât de mult: "Mă uit în oglindă şi e greu pentru mine. Sunt chiar slabă. Vreau să arăt bine, să fiu frumoasă şi sexy, dar nu pot."

Apariţiile publice ale Giulianei, în care obrajii şi umerii ei osoşi erau tot mai greu de ascuns, au atras atenţia presei.
Mulţi dintre cititorii online au scris că ea "a ajuns piele şi os" şi că "i-ar prinde bine un sadwich sau mai bine vreo zece", notează tabloidul britanic Daily Mail. Giuliana le-a răspuns scriind: "Eu ştiu care este adevărul. Ştiu că mănânc mult, merg mult şi am un metabolism rapid", a scris ea atunci.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod