Gisele Bündchen și-a făcut operație la sâni, apoi a regretat: „Parcă trăiam într-un corp care nu era al meu“

Vedeta îi este recunoscătoare soțului ei că a susținut-o în perioada dificilă de după operația la sâni


În 2000, Bündchen a semnat un contract de 25 de milioane de dolari cu casa Victoria's Secret și a avut o relație cu Leonardo DiCaprio care a adus-o în atenția presei. În acea perioadă a început să aibă atacuri de panică, primul survenind în 2003, în timpul unui zbor cu un avion de mici dimensiuni. Ea mărturisește că a căpătat o teamă de tuneluri, lifturi și alte spații înguste și că era frustrată că avea această problemă când viața sa intrase pe un făgaș perfect.

"Cariera mea era într-un punct minunat, eram foarte apropiată de familia mea, mereu mă consideram o persoană pozitivă și mă chinuiam singură. Mă întrebam de ce simt asta. Mă simțeam de parcă nu mi se permitea să mă simt rău. Mă simțeam sleită de putere. Lumea ta devine din ce în ce mai mică, nu mai poți respira, e cel mai rău lucru pe care l-am trăit", povestește ea.

Atacurile au adus-o în pragul disperării și atunci i-a trecut prin cap să se sinucidă: "Am avut gândul ăsta - dacă aș sări de pe balcon, s-ar termina tot, n-o să-mi mai fac griji că lumea mea se strânge."

Gisele povestește că i s-a prescris tratament cu Xanax, dar nu s-a bazat pe medicamente pentru a rezolva problemele; și-a schimbat stilul de viață, a fost atentă la dietă și la aspectele din viața ei care îi puteau provoca stres.
"Fumam, beam o sticlă de vin și trei moca frappacino pe zi, iar într-o singură zi am renunțat la toate", povestește în cartea sa.

În plus, vedeta a renunțat la zahăr și a început să facă yoga pentru a combate stresul. "M-am gândit că dacă astea sunt cauzele durerii din viața mea, trebuie să scap de ele", explică ea.

În acea perioadă, Gisele a făcut o schimbare și în viața sentimentală. Realizând că trăia un sentiment de singurătate, a decis să pună capăt relației cu DiCaprio în 2005. Acum privește acea perioadă ca pe un moment de creștere și învățare: "Oricine traversează drumul nostru este un profesor, ei vin în viața noastră pentru a ne arăta ceva despre noi.
Și așa cred că el a așa a fost. Îi sunt recunoscătoare pentru ce a fost"
, scrie ea despre relația cu actorul american.

În 2006, Gisele l-a cunoscut prin intermediul unui prieten comun pe soțul ei, Tom Brady, jucător de fotbal american. Cei doi s-au căsătorit în 2009, în cadrul unei ceremonii restrânse în Santa Monica, California. În același ani s-a născut băiatul lor, Benjamin, iar în 2012 a venit pe lume fetița celor doi, Vivian.

Cu încasări de 14 milioane de euro, Gisele Bundchen a fost anul trecut al doilea cel mai bine plătit model din lume. Ea a fost detronată pentru prima oară în ultimii 15 ani în ierarhia întocmită de revista Forbes, locul întâi revenindu-i popularului model american Kendall Jenner, cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod