Gisele Bundchen, atac la noul val de modele: De ce nu se promovează ca Gigi Hadid şi Kendall Jenner

Gisele Bundchen nu apreciază modul provocator în care se promovează tinerele sale rivale, Kendall Jenner şi Bella Hadid


Cifrele confirmă diferenţele din Gisele şi tinerele sale colege: Bundchen are 14,6 milioane de admiratori pe Instagram, în timp ce Kendall are 91,9 milioane, iar Gigi Hadid - 40,9 milioane, notează Daily Mail.

Vorbind despre profesia sa, vedeta a mai spus că modelling-ul nu o reprezintă pe deplin. "Nu sunt un model. Modelling-ul este o meserie pe care o fac, cariera pe care o am.

Mi-a permis să văd lumea şi am fost bine plătită pentru asta. Dar nu m-a definit niciodată", a subliniat ea.

În interviul pentru Vogue, vedeta a dezvăluit că nu prea are ce discuta cu partenerele colegilor soţului ei, Tom Brady, jucător la echipa de fotbal american New England Patriots. Şi asta nu pentru că ea ar fi cu nasul pe sus şi nu le-ar băga în seamă, ci pentru că diferenţa de vârstă dintre ele este prea mare şi nu au subiecte comune de discuţii. "Soţul meu are 40 de ani şi joacă cu tipi de 20.
Prietenele lor au probabil 19 ani, au alte interese. Merg la meciuri cu copiii în fiecare duminică, pentru ca Tom să simtă că sunt acolo pentru el şi asta e tot ce ştiu despre fotbal"
, a spus Gisele.

Tom și Gisele s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și sunt împreună din 2006. La aproape un deceniu de la căsătorie, frumosul cuplu are doi copii, Vivian Lake şi Benjamin Brady, iar Gisele este mama vitregă a lui John Edward Thomas Moynahan, fiul lui Tom dintr-o relaţie anterioară.

Cu încasări de 14 milioane de euro, Gisele Bundchen a fost anul trecut al doilea cel mai bine plătit model din lume.
Ea a fost detronată pentru prima oară în ultimii 15 ani în ierarhia întocmită de revista Forbes, locul întâi revenindu-i popularului model american Kendall Jenner, cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod