Gisele Bundchen a uitat de maternitate: E gravidă, dar merge pe bicicletă!

Deși mai are cam două luni până va deveni din nou mămică, Gisele Bundchen este foarte activă. De altfel, ea a fost întotdeauna adepta mișcării fizice în timpul sarcinii. Pentru ea, o plimbare cu bicicleta, alături de cei doi fii, e floare la ureche.

Gisele Bundchen a fost fotografiată ieri de paparazzi în timp ce se plimba cu bicicleta într-un parc din Boston, bucurându-se, alături de copii, de o zi liniștită de toamnă. Topmodelul brazilian, în vârstă de 32 de ani, nu purta cască, dar a avut grijă ca acest accesoriu important pentru siguranță să nu le lipsească lui Benjamin și Jack.

Cu părul prins într-o coadă împletită, topmodelul purta o pereche de pantaloni negri mulați, o bluză care îi lăsa parțial umerii goi, peste care își pusese un pulover cu mânecile legate la gât, iar în picioare avea o pereche de cizmulițe negre, foarte șic, dar practice, fără toc, din piele întoarsă.

În timp ce ea pedala ușor, Benjamin, fiul cel mic, stătea cuminte pe locul lui din spatele bicicletei, într-un scăunel special, cu casca pe cap.
Născut în decembrie 2009, Benjamin este fiul conceput de Gisele cu actualul ei soț, Tom Brady, o vedetă a fotbalului american. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2009.

Celălalt băiat, Jack, în vârstă de cinci ani, are deja bicicletă și s-a plimbat în voie pe lângă Gisele. El este fiul lui Tom din relația sa cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Deși sarcina este avansată, Gisele Bundchen s-a descurcat perfect cu doi copii după ea, pedalând relaxată. "Îngerul" de la Victoria's Secret a declarat că relația dintre ea și cei doi copii este perfectă. "Pentru Benjamin, fratele lui mai mare este un erou", a spus ea într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vogue.
"Când Jack vine în camera lui, Benjamin începe să zâmbească. Vrea să-l urmeze peste tot. Orice face el, pentru Benjamin e uimitor, parcă ar spune "O, Doamne'", a mai spus Gisele.

Deocamdată, așa gravidă cum e, ea face mai multă mișcare decât soțul ei. Tom a suferit o accidentare urâtă într-un meci al echipei sale, New England Patriots, și s-a ales cu nasul rupt după o ciocnire dură cu un adversar. Dar măcar așa, cei doi petrec mai mult timp împreună.

Potrivit unei surse citate de revista Life & Style, Gisele își dorește să nască o fetiță, dar nu vrea să facă o ecografie, pentru că vrea să aibă o surpriză: "Speră că e fată, îi plac fetițele. Dar vrea să fie surprinsă ca atunci când a născut primul copil, pe Ben."

Născută într-o familie cu cinci surori, Gisele a declarat că vrea să aibă mulți copii cu Tom, care la rândul lui are trei surori, notează cotidianul britanic Daily Mail.
"Aş minţi dacă aş spune că nu vreau mulţi copii", spunea ea în 2007. Spre norocul ei, fotbalistul vrea şi el mulţi copii.

Desemnată "Modelul mileniului" de exigenta Anna Wintour, editorul şef al revistei Vogue, Gisele se menţine activă. "Va reveni repede pe podium", a spus o sursă pentru Life & Style. Gisele este de mult timp adepta mişcării fizice în timpul sarcinii. "Am făcut kung fu şi yoga trei zile pe săptămână, până cu două săptămâni înainte de a se naşte Benjamin. Am fost conştientă de ceea ce urăsc, aşa că m-am îngrăşat doar cu 13 kilograme", a declarat ea.

Pentru al cincilea an consecutiv, Gisele Bundchen a fost desemnată cel mai bine plătit model din lume, potrivit revistei Forbes, obţinând venituri de 45 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012.
În acest an, modelul brazilian are contracte cu Versace, Givenchy, Bank of Brazil şi Salvatore Ferragamo.

Foto: Daily Mail / Hepta

1 din 5

18 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod