Gina Pistol: "Nu regret nimic din trecutul meu"

La doar 26 de ani, Gina Pistol este celebra, se mandrese cu propia afacere si cu o cariera in televiziune de invidiat. In ultimul timp, Gina este tot mai prezenta pe micile ecrane. In aceasta vara a prezentat, alaturi de actorul Bogdan Talasman, "Campionatul Suporterilor", o emisiune de divertisment difuzata de Prima Tv. Colaborarea ei cu acest post de televiziune continua si o vom putea vedea din 9 octombrie prezentand "Santier in lucru", in compania lui Daniel Iancu. Gina si Daniel vor fi gazdele a patru cupluri care, timp de doisprezece saptamani, vor incerca sa amenajeze o casa "la rosu", mergand zilnic la serviciu. Gina ne-a vorbit despre aceasta emisiune, despre munca ei in televiziunea si despre dragoste. Am mai aflat care este cel mai mare vis al ei si ca adora pisicile si creatiile vestimentare ale lui Elie Saab.

Ce te-a determinat sa prezinti "Santier in lucru"?
Cine nu ar vrea sa prezinte un format de succes? Mi s-a prezentat formatul, mi-a placut foarte mult si am acceptat fara nicio ezitare.

Cum ti se pare ideea acestei emisiuni? Crezi ca va avea succes?
Cu siguranta o sa fie o emisiune vizionata si comentata.
Cat despre succes, ar trebui doar sa ne gandim cum a fost vazuta in Australia unde practic "a spart" audientele.

Ai vreo preferinta pentru un anumit cuplu concurent?
Nu chiar. Tot ce pot sa va spun este ca toti imi sunt simpatici. O sa-i vedeti. Sunt foarte diferiti, dar fiecare are ceva al lui, care te face sa-l indragesti.

Cum ti se pare munca in televiziune?
Pana acum cateva luni nu pot spune ca-mi placea ideea de-a mai lucra in televiziune. Doream sa fac altceva, dar am inceput sa colaberez cu un site unde prezint stiri din muzica. Cand mi s-a propus prima oara, am cam stat pe ganduri daca sa accept sau nu oferta, dar am luat-o ca pe o provocare si zic ca ma descurc chiar binisor.

Ce ne poti spune despre colaborarea ta cu Prima Tv?
Pentru ca am o parere buna despre acest post de televiziune, pentru mine este o mare realizare sa lucrez cu ei.

Am aflat ca ai o firma de hostess. Cum este sa fii femeie de afaceri?
Da, am impreuna cu o prietena o agentie de BTL. In ceea ce priveste viata mea ca "femeie de afaceri" nu stiu ce sa va spun...
va voi raspunde dupa ce fac prima suta de mii de euro. Tot ce pot sa afirm acum este ca imi place sa fiu independenta.

Arati foarte bine. Cum te mentii?
In ultima vreme aud asta tot mai des. Nu am un program special de intretinere si nici nu tin vreun regim alimentar. In cazul meu, pot spune ca totul vine din interior pentru ca sunt fericita.

Cata importanta acorzi tinutei tale?
Depinde de eveniment. In general, incerc sa nu ma neglijez. Pentru mine cel mai important lucru este sa am o tinuta ingrijita si nu ma refer doar la a asorta hainele cu gust. Prefer stilul simplu, dar am grija sa imi aleg tinuta in functie de eveniment.

Care este creatorul de moda preferat?
Imi plac foarte mult tinutele create de Elie Saab pentru ca ma reprezinta. In ceea ce priveste magazinele, prefer hainele de la H&M, Zara, Mango, Miss Sixty si, bineinteles, Reapley.

Locuiesti cu mama si fratele tau. Cum te sustine familia?
Familiea mea ma sprijina in primul rand moral. Am avut mereu o relatie buna cu mama si fratele meu care m-au sustiunt in tot ceea ce am facut si m-au incurajat in toate deciziile pe care le-am luat pana acum.

Ai avut mai multe relatii care s-au finalizat.
Cum ai trecut peste despartiri?

Prefer sa nu vorbesc desre viata mea sentimentala, dar va pot spune ca niciodata nu ma uit in urma, de aici vine puterea de a trece cu bine peste despartiri. Nu tin legatura cu fostii parteneri si nu regret absolut nimic din trecutul meu.

Acum esti implinita?
Da si voi fi si mai multumita cand voi avea casa si familia mea.

Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ti-a facut-o iubitul tau?
Doar faptul ca ma trezesc in bratele lui imi spune multe. Am invatat ca uneori un gest sau un mic compromis pe care il faci pentru persoana iubita spun mult mai multe decat daca ai striga cat te tin plamanii "Te iubesc".

Care este cel mai mare vis al tau?
O familie mare... O casa, o gradina cu flori si multi copaci, o pisica care sa-mi stea in poala si sa toarca, o lume mai buna pentru copiii mei si un sot cu care sa impart toate astea.

Cati copii vrei sa ai? Te-ai gandit cum ii vei boteza?
Nu m-am hotarat inca. In ceea ce priveste numele lor cred ca o sa-mi dea ceva batai de cap.

Unde ti-ar placea sa calatoresti?
Peste tot in lume dar imi doresc mult sa vizitez Japonia, Noua Zeelanda si Australia.
Daca ar fi sa ma intorc undeva unde am mai fost, as alege Grecia. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere. Mi-ar placea sa revad si Libanul pentru ca toate cuvintele frumoase pe care le-am auzit despre aceasta tara nu sunt de-ajuns ca sa pot descrie un loc divin.

Ce faci in timpul liber?
Il petrec alaturi de oamenii dragi. Am momente cand imi place sa stau in camera mea sa citesc o carte, sa rasfoiesc o revista sau sa bantui pe internet. Cand nu fac asta, sigur sunt ori cu fetele la o sueta, ori ma uit la un film cu iubitul si motanul nostru.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florentina pe 11 Mar 2011, 08:15
    fara comentarii doar dorinta

    te-am admirat pe ecran ori de cite ori am avut ocazia dar la cireasa de pe tort am ramas cu gura cascata .esri sensibila si deosebita in acelasi timp puternica si visatoare .o casa pomi copii si multa dragoste .fantastic.exista oameni pozitivi pe aceasta planeta si eu ca pensionar mi-ar face placere sa te pot cunoaste intr-o zi viata mi s-ar parea frumosa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod