Gina Pistol la 35 de ani, o frumuseţe care nu se demodează, trece în bucătărie

Vedeta a spus că face faţă oricărei competiţii de 20 de ani şi abia aşteaptă să revină în compania lui Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea.
Gina Pistol se întoarce în televiziune. La 35 de ani, a primit job-ul de a prezenta noul show de gătit al Antenei 1: ”Chefi, la cuţite”, în care apar şi cei trei magnifici Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.
Vedeta a stârnit o controversă, săptămâna trecută, când a declarat în emisiunea ”Un show păcătos” că în costum de baie arată mai bine decât multe fete tinere de 20 de ani. Gina Pistol e o vedetă veterană. A lucrat multă vreme pentru Pro TV. Este partenera lui Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, omul de afaceri care a inventat-o pe Elena Udrea.
"Îmi place să domin bărbatul doar în casă, iar în afara casei îl las pe el să fie bărbat. Este tânăr şi căutat de foarte multe domnişoare şi sunt sigură că au fost momente când... cred că nu există bărbat care să nu înşele. El este un bărbat, chiar dacă gura lumii i-a conturat un profil nu tocmai plăcut, el este un băiat deştept, destul de matur pentru vârsta lui şi a primit o educaţie bună din partea părinţilor", a declarat vedeta într-un interviu pentru Pro TV.
16 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod