Gillian Anderson din nou in "Dosarele X"

Ai vazut-o "la bratul" lui David Duchovny in "Dosarele X" si, daca este sa ne luam dupa planurile echipei de productie, o vei vedea in continuare.
Ai vazut-o "la bratul" lui David Duchovny in "Dosarele X" si, daca este sa ne luam dupa planurile echipei de productie, o vei vedea in continuare. Castigatoare a unor premii de renume din industria cinematografiei, cum ar fi BAFTA, Emmy sau Globul de Aur, Gillian vorbeste in continuare despre tot ceea ce inseamna pentru ea "X Files: I want to believe" (continuarea "Dosarelor X").

Dupa ce s-a terminat proiectul "Dosarele X" parea ca vei lasa in urma totul si ca vrei sa incepi un cu totul alt gen de cariera. Ce te-a facut sa te intorci la "Dosarele X"?


Este adevarat. Insa, pe de alta parte, tot timpul am lasat sa se inteleaga ca daca se va pune vreodata problema unei continuari a proiectului as fi incantata sa particip. Poate ca nu am fost intotdeauna foarte explicita in acest sens, insa in mintea mea a existat intotdeauna aceasta dorinta.

Se poate ca aceasta continuare sa fie una din multele pe care ati putea sa le realizati in viitor?


Daca vom fi capabili sa realizam o pelicula care sa fie primita foarte bine de public probabil ca vor exista si altele.

Cum este sa te intorci la "Dosarele X"?


A fost mult mai bine decat mi-am inchipuit. Este adevarat ca am fost increzatoare ca totul va merge foarte bine si nu mi-a fost frica deloc.
Asta in ciuda faptului ca de fiecare data cand incep ceva nou sunt foarte speriata. Cu timpul lucrurile au luat o alta intorsatura. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat foarte mult timp sa mi-o scot pe Scully din minte, iar acum cand sunt nevoita sa interpretez din nou acest rol, trebuie sa accept niste lucruri in care nu mai cred acum. Acest lucru a fost determinat si de faptul ca filmarile au inceput cu cea mai grea scena din cate pot exista in aceasta pelicula.

Care a fost aceasta?


A fost o scena de lupta. In acel moment nici macar nu am fost nevoita sa interpretez o "Scully normala", mai degraba a trebuit sa fiu o "Scully de-a dreptul nervoasa".

Care sunt diferentele din personajul de acum si cel pe care l-am cunoscut in trecut?


Cred ca este mult mai relaxata. A avut ocazia sa ia deciziile importante din viata ei, a facut tot ce si-a dorit, si asta este linistitor pentru ea, in plus acum este matura.
Nu este vorba ca si-a pierdut determinarea, pur si simplu maturitatea a schimbat-o putin.

Care a fost motivul pentru care ai acceptat sa faci parte din aceasta echipa din nou? Iti era teama ca din cauza refuzului tau s-ar fi putut anula acest proiect?


Pentru mine aceasta reunire a insemnat o provocare, a fost de-a dreptul excitant sa fac asta.

De ce crezi ca este Scully asa de iubita de public?


Scully este patimasa, este inteligenta, este exploziva. In serial era un personaj foarte diferit fata de restul.

Crezi ca in timp a devenit un soi de model?


Categoric. Si asta cred ca, in mare parte, o datoreaza lui Chris Carter (producatorul serialul "Dosarele X"). El a fost cel care a decis ca Scully sa mearga pe aceasta linie ca si personalitate. Imi amintesc ca la un moment dat, intr-o scena, aveam o arma in mana si am inceput sa plang.
Atunci Chris a strigat la mine si mi-a spus: "Scully nu plange niciodata!". In acel moment am avut nevoie ca cine sa-mi reaminteasca cine este cu adevarat, Scully. Cred ca rezistenta si puterea ei, inteligenta si determinarea, sunt caracteristicile multor femei tinere.

Cum este sa lucrezi alaturi de David Duchovny, din nou?


Este minunat si asa a fost intotdeauna. Acum amandoi suntem mai maturi si vedem altfel lucrurile. Apreciam in cu totul alta masura tot ce se intampla in jurul nostru. Intotdeauna ne-am iubit unul pe celalt, dar am si avut luptele noastre uneori.

Cum este viata la Londra?


Este foarte frumoasa. Este excelenta. Intotdeauna mi-a placut aici foarte mult.

Ai de gand sa ramai aici?


Da, cu siguranta.

Ce planuri ai pentru viitor?


Am lucrat la o serie de comedii de curand, activitate pe care am asteptat-o de foarte mult timp. Pentru mine diversitatea lucrurilor pe care le fac este foarte importanta, pentru ca astfel reusesc sa fac totul de calitate.
Nu este vorba ca sunt lenesa, dar obiectivul meu principal este sa reusesc o balanta intre lucrurile pe care le fac.

Interviu preluat din revista "Hello"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod