Gigi Becali, demolatorul poveştilor de dragoste din lumea mondenă

Patronul formaţiei Steaua Bucureşti a băgat frica în jucătorii săi şi în iubitele acestora, iar de foarte multe ori Gigi Becali a ajuns să destrame cupluri celebre din showbizul autohton.

La începutul acestei săptămâni, latifundiarul din Pipera a lansat un atac dur asupra Danielei Crudu, iubita atancatului Mihai Costea, poreclit Nilă. Becali a avut, de-a lungul timpului, mai multe încercări de a-i despărţi pe cei doi, pe motiv că Daniela Crudu este dependentă de sex, iar din această cauză Costea nu mai dă randament pe terenul de joc. „O ştiu eu pe asta, am prieteni care au plătit-o să facă sex cu ea. Nu îmi spuneţi mie de ea“, a spus Becali, cu referire la Daniela Crudu.

Chiar dacă în trecut Nilă şi Cruduţa au avut momente în care au stat despărţiţi, tot din cauza lui Becali, de această dată patronul Stelei nu a făcut decât să-i apropie mai mult pe cei doi îndrăgostiţi. „Stai cu decolteu acolo şi vrei relaţie cu el. Nu mai sta cu decolteu la TV şi o să vezi că nu te mai bate, o să te respecte. Nu-ţi mai pune gene aşa mari, nu-ţi mai umfla buzele cu silicon. Dacă vrei familie şi îl iubeşti, renunţă la Capatos. Nu poţi să ai familie şi să fii la emisiune“, i-a spus Becali Cruduţei.

Daniela Crudu s-a conformat imediat şi şi-a anunţat colegii şi prietenii că renunţă la televiziune.

„Este o demisie din dragoste. Daniela Crudu se află acasă“, a spus Dan Capatos, la începutul emisiunii de miercuri, din care Cruduţa a lipsit. Prezentă în studioul emisiunii „Un show păcătos“, Bianca Drăguşanu a confirmat spusele lui Capatos. „Daniela va deveni casnică“, a adăugat Bianca.

Daniela Crudu a acceptat să acorde un interviu jurnaliştilor de la Click, în care a vorbit despre relaţia ei. „Eu cred că Gigi Becali îşi doreşte ca Mihai să joace bine. Până la urmă, nici nu contează dacă e cu mine sau cu altcineva – pe oricine ar fi avut lângă el, tot gelos ar fi fost, n-ar sta cu o femeie pe care n-o iubeşte. Am spus şi marţi, repet şi acum: eu sunt în stare să fac orice, numai să rămân cu el. Dacă vrea să-mi pun basma pe cap, îmi pun basma. Dar mă tot gândesc că, şi dacă aş sta acasă şi aş renunţa la televiziune, garantează cineva că Mihai o să fie mai puţin gelos?“, a afirmat Daniela Crudu.

Înainte de a o ataca pe Daniela Crudu, Gigi Becali a fost în război şi cu Mădălina Pamfile. Supărat că aceasta a avut o relaţie cu Gabi Matei, jucător al Stelei, iar acum a sărit în braţele lui Alexandru Maxim, fotbalist la Pandurii Târgu-Jiu şi dorit de Becali la Steaua, latifundiarul a spus despre Mădălina că se culcă cu toţi bărbaţii.

„Pamfile i-a rupt genunchii lui Matei! Lui i-am interzis să mai vorbească la telefon cu ea“, a spus Becali, insinuând că Mădălina Pamfile face toată noaptea sex cu fundaşul dreapta al Stelei. Fosta asistentă a lui Capatos a încercat să se apere şi a spus că nu mai are nicio relaţie cu Matei, ba mai mult, când erau împreună făceau sex doar o dată pe săptămână.

Ieşită din scandalul cu Gabi Matei, Pamfile a reuşit să fie din nou în bătaia tunurilor lui Becali. Latifundiarului nu i-a picat deloc bine faptul că Alexandru Maxim, un jucător aflat pe lista de achiziţii a Stelei, are o relaţie cu Mădălina Pamfile. El chiar a spus acest lucru în public, iar Mădălina a reacţionat. „Dacă nea Gigi vrea fete inteligente pentru jucători, de ce nu îi duce la bibliotecă? Fotbaliştii vor fete frumoase, tinere. Degeaba construieşte biserici, dacă distruge oameni. El nu e Dumnezeu să interzică relaţia unei femei cu un fotbalist“, a spus aceasta.

Supărat că a fost atacat de Mădălina Pamfile, patronul Stelei a ieşit din nou în presă şi a încercat să o pună la punct pe aceasta.
„Ce treabă am eu cu Pamfile? Este o fată frumoasă şi atât. Nu mă interesează pe mine ce face ea. Dar eu zic să aibă grijă ce vorbeşte şi despre cine vorbeşte. Cu ce drept discută ea despre persoana mea? E normal ca Pamfile să se culce cu toţi? Să-i ia pe toţi la rând?“, a fost reacţia lui Becali.

Şi din acest scandal tot Gigi Becali a ieşit învingător, Mădălina Pamfile afirmând că de fapt nu are o relaţie cu Maxim, ci sunt doar prieteni, după care a plecat din ţară pentru câteva zile. Potrivit tabloidelor, aceasta s-a dus în Italia, la mama ei.

Gina Pistol a fost şi ea atacată de patronul Stelei, acesta fiind supărat că vedeta are o relaţie cu fotbalistul Mihai Răduţ. Din cauza acestei relaţii, Răduţ a fost vândut de Steaua la Pandurii Târgu-Jiu. „Ai 21 de ani, te combini cu o femeie de treizeci şi ceva de ani, care a apărut în Playboy. O ştii ca femeie, o iei şi tu, o foloseşti. Când termini antrenamentele, te mai foloseşti de ea, că e Gina Pistol, are fundul mai bombat şi nu ştiu ce sâni. Dar să-i arăţi dragostea pe teren?“, spunea Becali despre acest cuplu.

Modelul i-a răspuns lui Becali, nemaisuportând să fie atacată în public.

„Nu mă pricep la fotbal, dar Mihai joacă bine la Pandurii. O să am grijă să continue aşa. Nu ieşim în cluburi, nu bea, nu pierdem nopţile decît în mod constructiv. Şi afară sunt astfel de relaţii, ca Shakira şi Pique. Nu-mi permit să-l sun pe domnul Becali să-i cer binecuvântarea, eu n-am contract cu dânsul. O să-l rog pe Mihai să se închine după fiecare gol“, a declarat Gina Pistol. Chiar dacă au trecut peste atacul lui Becali, Gina Pistol şi Mihai Răduţ s-au despărţit, după o relaţie care a durat doar câteva luni.

18 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micutza pe 29 Ian 2013, 19:10
    gigi becal demolatorul povestilor

    despre fotbal si cei ce ii mananca din mana lui, eu nu ma bag. Sa traesti nea Gigi, stii matale ce faci, fa ca bine faci, cine te contrazice nu intelege ce motive serioase ai.Cel mai bine stii matale, ca matale esti AS-ul aici Si pe vremea mea era la fel, fotbalistii trebuiau sa fie cuminti ca sa aibe energie in teren. Si cantonamentele erau si pt asta facute Si mai stiu si eu ca duceau si ei femei in cantonament pe ascuns de antrenor. Si ii mai prindea antrenorul si atunci sa cvezi ce urma la incalzirea pe teren si duupa o alta runda. Sunt sora de fotbalist si de aceea stiu. Voui care nu cunoasteti duritatea jocului si efortul necesar pe rteren degeab vorbiti.

    0
    0

  • san pe 20 Ian 2013, 16:27
    Becali

    Asta e crestin care asculta de Dumnezeu?Asa se lauda..de ce distruge vietile fotbalistilor si a prietenelor lui?Un rasist si un personaj caruia presa si televiziunile ii dau prea mare importanta si de aceea face ce face.Scutiti-ne sa-i mai faceti reclama acestui bolnav...Banii conteaza,nu-i asa?

    1
    0

  • victo_53 pe 18 Ian 2013, 12:07
    Un analfabet!

    De ce sunt mediafizati? La noi banii fac legea

    1
    0

  • Mimi pe 18 Ian 2013, 01:42
    Un retardat!

    UN IMBECIL CARUIA I SE DA PREA MULTA ATENTIE .... CUM ACCEPTATI SA MEDIATIZATI ASTFEL DE OAMENI??? Daca m-ar asocia cineva cu acest retard Becali mi-ar fi rusine ca sunt roman.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod