Ghinioanele Oanei Zăvoranu în dragoste. 5 relaţii eşuate!

21 Ianuarie 2014
Oana Zăvoranu şi Răzvan Dumitrescu s-au despărţit, după aproximativ trei ani de relaţie, cei doi devenind un cuplu la scurtă vreme după ce vedeta a divorţat de Pepe.

Apropiaţii Oanei Zăvoranu au confirmat faptul că diva nu mai este iubita lui Răzvan Dumitrescu şi că tânărul a plecat din casa vedetei sâmbătă noapte. „Da, este adevărat, Oana şi Răzvan nu mai sunt împreună“, a spus, pentru ziarul Click, Raluca Macovei, cea mai bună prietenă a Oanei.

Şi mama Oanei Zăvoranu a confirmat faptul că cei doi s-au despărţit, afirmând însă că speră ca ei să se împace, deoarece le era bine împreună. „Asta e, fiecare are probleme în viaţă. Eu nu m-am băgat nici când Oana s-a despărţit de Pepe şi nu mă bag nici acum. Fata mea e matură, e viaţa ei, ştie ce face. Răzvan e un băiat bun, de caracter, chiar dacă s-a despărţit de Oana. Sper că ei se vor împăca, nu sunt genul care să aibă probleme esenţiale“, a spus, pentru Spy News, Mărioara Zăvoranu.

Primele informaţii despre ruptura dintre Oana Zăvoranu şi Răzvan Dumitrescu au apărut în urmă cu aproximaitv două luni de zile, atunci când presa tabloidă a scris că Oana Zăvoranu trăieşte o nouă poveste de dragoste alături de Tommy, un israelian care este cu 15 ani mai tânăr decât vedeta şi pe care l-a cunoscut pe internet.

Chiar dacă atunci Oana şi Răzvan nu au vrut să comenteze pe marginea acestui subiect, se pare că acum cei doi nu mai formează o relaţie.Înainte de relaţia cu Răzvan, Oana s-a iubit mai bine de şapte ani de zile cu Pepe, care i-a fost şi soţ. Cu toate că cei doi s-au iubit foarte mult şi au fost căsătoriţi, Pepe a cerut divorţul de Oana, iar în acest moment sunt la cuţite şi nu-şi mai vorbesc deloc. Mai mult de atât, cei doi au avut şi mai multe procese, majoritatea câştigate de Pepe.

După despărţirea de Pepe, Oana a căzut în depresie, iar de atunci pare că nu şi-a mai revenit şi că nu mai are deloc noroc în dragoste. Mai mult de atât, vedeta chiar a încercat să se sinucidă. „M-am simţit ca un soldat fără arme - nu pentru că nu le-ar fi avut, dar i le furaseră alţii - în faţa unui pluton de execuţie.

Am crezut că nu sunt iubită, că Dumnezeu nu mă iubeşte, că oamenii nu mă iubesc. Sufletul meu urla după ceva. Acum îmi pare foarte bine că nu mi-a ieşit (tentativa de suicid - n.red). Îmi dau cu pumnii în cap şi i-am cerut iertare lui Dumnezeu de 300 de miliarde de ori“, a declarat în trecut Oana Zăvoranu pentru Antena 1.

Spre sfârşitul relaţiei cu Pepe, Oana Zăvoranu a fost acuzată de soţul ei că îl înşală cu Tudy, pe numele real Tudor Ionescu. Însă, odată cu pronunţarea divorţului dintre Pepe şi Oana, fosta actriţă de telenovele a pus capăt şi relaţiei cu Tudy, Pepe afirmând că Oana i-a vorbit urât lui Tudy şi l-a acuzat că i-a distrus căsnicia.

Înainte să se căsătorească cu Pepe, Oana Zăvoranu a trăit o poveste de dragoste şi alături de Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului larg sub numele de Cove. Există foarte multe voci care spun că fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, surprize“ a făcut-o cunoscută publicului larg pe Oana Zăvoranu, însă Cove neagă acest lucru.
„Nu eu am făcut-o vedetă pe Oana Zăvoranu“, a spus Cove, într-un interviu acordat site-ului eva.ro în urmă cu un an de zile.Însă, de când s-a despărţit de Cove şi a devenit soţia lui Pepe, Oana Zăvoranu a avut o scurtă relaţie şi cu Mircea Badea, pe care vedeta de la Antene a negat-o. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea“, afirma Răzvan Dumitrescu, la sfârşitul anului 2012, în direct la Antena 2.

Relaţia dintre Mircea Badea şi Oana Zăvoranu s-ar fi desfăşurat în anul 2000, după cum spunea Răzvan, atunci când Mircea era proaspătul iubit al lui Carmen Brumă. Vizibil iritat de dezvăluirile lui Răzvan Dumitrescu, prezentatorul de la Antena 3 a negat vehemenet spusele acestuia, afirmând că Oana şi Răzvan încearcă să-şi facă reclamă pe spatele lui.

Observând că Mircea Badea a negat relaţia, Oana Zăvoranu s-a decis la acea vreme să facă lumină în acest caz şi a spus că s-a iubit cu Mircea Badea la începutul anului 2004, când ea era singură, iar el era iubitul lui Carmen Brumă.

„Am uitat că el în perioada aceea avea o mirifică şi perfecată poveste de dragoste cu o aşa-zisă fată care ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e şi mai ales cât de mult se iubesc ei de 12 ani.

Eu eram liberă la acea vreme. Dacă topmodela ar fi aflat că el călca strâmb, probabil că el dormea pe balcon la mamaie, cu posterele alea cu femei dezbrăcate deasupra patului. Noi am fost împreună chiar înainte de a fi eu cu Pepe. A uitat când venea noaptea la mine acasă, în Dorobanţi, deghizat? Cu o glugă în cap ca să nu-l vadă nimeni, că avea impresia că este urmărit? Era speriat de bombe şi mai stătea şi vreo jumătate de oră vizavi şi apoi intra prin spate. Eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat“, a spus Oana Zăvoranu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 23 Ian 2014, 10:02
    e total dezaxata

    n-ar trebui sa mai publicati nimic despre persoane bolnave psihic

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod