Ghici cine urcă la bord! Keanu Reeves, tipul cu care te întâlnești în autobuz

Keanu Reeves l-a uimit pe unul dintre pasageri cu amabilitatea sa. Actorul a acceptat imediat să facă o poză cu el


Cel mai apreciat moment a fost când actorul a început să citească de pe telefon niște informații despre localitatea în care au ajuns, Bakersfield: "Are o populație de aproximativ 380.000 de locuitori, ceea ce îl face al nouălea cel mai populat oraș din California și al 52-lea cel mai populat din țară." Apoi el își scoate iar telefonul, pornește aplicația YouTube și le pune călătorilor câteva acorduri de muzică country din regiune, spre amuzamentul tuturor.

În timp ce unul dintre călători îl privea cu gura căscată, starul îi întinde mâna, spunându-i: "Încântat să călătoresc cu tine".

Călătoria neobișnuită s-a încheiat într-o parcare din apropiere de Los Angelesului, relatează Daily Mail. Înainte de a se îndrepta spre un restaurant, Keanu Reeves le-a spus celorlalți călători: "A fost o zi lungă pentru noi toți."

United Airlines a emis un comunicat în care explica situația. "Zborul SkyWest 5223, operat ca United Express, de la San Francisco la Burbank, sâmbătă, 23 martie, a fost deviat la Bakersfield din cauza unei probleme mecanice.
Avionul a aterizat în siguranță și fără incidente în Bakersfield. Pasagerii au coborât fără probleme și au fost transportați cu mijloace auto la Burbank"
, a transmis compania aeriană.

În ultimii ani, Keanu Reeves a atras atenţia cu stilul său de viaţă ieşit din tipare și a devenit subiectul unui trend amuzant pe internet: pe Twitter a fost înfiinţat contul intitulat @keanuthings - "Keanu Doing Things/Keanu Făcând Lucruri", în care sunt postate imagini inedite cu actorul canadian în timp ce acesta face tot felul de lucruri neobişnuite pentru un star.


Modest şi echilibrat, Keanu Reeves nu pune preţ pe bani. Deşi are o avere de 100 de milioane de dolari, el merge cu metroul, are grijă de sora şi de mama lui şi obişnuieşte să doneze sume importante în scopuri caritabile. "Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole", a declarat starul într-un interviu publicat de revista Hello!.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "La limita extremă" (1991), "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, "Speed - Cursa infernală" (1994), "Constantin" (2005) și seria "John Wick", începută în 2014.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod