Ghici cine bate la ușă: Lady Gaga a adus pizza și cafea pentru sinistrații din California

Mii de locuitori au fost evacuați din cauza incendiilor din California. Lady Gaga le-a făcut o surpriză celor de la un adăpost din Los Angeles.

Multe vedete au fost afectate de incendiile care au devastat Malibu, iar printre acestea se numără și Lady Gaga. Obligată să-și părăsească locuința înconjurată de fum și de flăcările devastatoare, ea a avut, totuși, noroc, întrucât casa nu a fost distrusă, spre deosebire de Miley Cyrus și Liam Hemsworth sau de Gerard Butler, care au rămas fără proprietățile lor luxoase.

Artista americană nu a uitat, însă, de cei aflați la ananghie și s-a gândit să le facă o surpriză plăcută.

Ea a adus pizza și cafea la un centru pentru sinistrați al Crucii Roșii și i-a cântat unei bătrâne în vârstă de 98 de ani nevoită să-și părăsească locuința.

"Astăzi este ziua mea preferată din an, pentru că e Ziua Mondială a Bunătății. Vă îndemn pe toți să faceți un act de bunătate, chiar dacă este pentru voi", a scris pe Instagram cântăreața în vârstă de 32 de ani.

Vedeta a fost nevoită să-și părăsească vila din Malibu vineri, când flăcările s-au întins pe toată coasta Californiei.
Gaga a scris pe Instagram despre situația sa după ce casa ei a fost înconjurată de nori uriași de fum. "Sunt atât de recunoscătoare! Vă iubesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți pompierii și cei care continuați să luptați cu focul ăsta. Vă riscați viețile pentru noi și sunt onorată de curajul vostru. Sunteți eroii noștri", a scris ea.

Gaga a postat înregistrarea video a surprizei pe care a făcut-o la adăpostul social după ce bilanțul victimelor incendiilor a crescut la 50 de morți, relatează Daily Mail.
Cântăreața a venit duminică la centrul Crucii Roși de la Pacific Palisades High School din Los Angeles pentru a-i susține pe sinistrații adunați acolo. "Știu că nu ne cunoaștem unii pe alți, dar vă iubesc. Asta e o situație de urgență, dar nu sunteți singuri", le-a transmis ea celor rămași fără locuințe. Totodată, vedeta i-a încurajat să fie uniți și să vorbească unii cu alții în această perioadă dificilă.

După ce a adus pizza și cafea pentru oamenii din centru, Lady Gaga a petrecut 90 de minute în adăpost.
Ea s-a fotografiat cu toți, le-a dăruit carduri de cadouri și i-a cântat unei bătrâne în vârstă de 98 de ani care fusese evacuată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod