Gest superb: Cum au salvat Kate Winslet şi DiCaprio o femeie bolnavă de cancer

Gemma este decisă să lupte cu toate forţele pentru a rămâne alături de fetiţa ei. Cu ajutorul starurilor care au sprijinit-o, ea a câştigat deja timp important în bătălia cu cancerul


Zis şi făcut. Cei doi au strâns restul sumei de care Gemma avea nevoie, iar tânăra a terminat tratamentul în urmă cu cinci luni şi cancerul a intrat în remisie.

"Nu pot fi mai mulţumită şi mai onorată decât să fiu capabilă să vă ajut", le-a spus Kate Winslet celor două femei pe care le-a ajutat, Gemma şi mama sa. "Asta arată că se poate face ceva chiar şi după cele mai devastatoare veşti. Se întâmplă şi miracole", a adăugat ea.

Micuţa Penelope a venit pe lume la 4 martie 2014.

Două săptămâni mai târziu, Gemma Nuttall, de profesie asistent stomatolog, începea cele şase luni de chimioterapie. Cu ajutorul decisiv al celor doi actori care au sprijinit strângerea de fonduri, ea s-a vindecat de cancer anul trecut, dar apoi i s-a depistat un nodul în ceafă. Doctorii de la spitalul Royal Blackburn au confirmat că avea o tumoră în stadiul patru terminal. "Am văzut cât de devastat era consultantul când mi-a spus asta. Atunci mama mea a izbucnit în lacrimi. Trebuia să fiu operată pe creier şi mi s-a spus că era posibil să nu mai fiu aceeaşi persoană după asta. A fost înfricoşător", a povestit Gemma chinul prin care a trecut.

Operaţia a decurs bine, dar medicii nu au putut extirpa total tumora din cauza poziţiei acesteia.
Rămăşiţa ţesutului canceros trebuia lovit prin chimioterapie. Îmbuibată cu steroizi, cu un ochi care i-a rămas închis timp de şase luni, Gemma Nuttall a început să lucreze ca manager la un centru de jocuri, ca să facă rost de bani, dar după câteva luni a început să aibă dureri de cap, iar doctorii i-au depistat alte opt noi tumori în diverse zone ale capului.

Tânăra, care s-a despărţit recent de partenerul ei, spune că atunci şi-a strivit emoţiile. A urmat mai multe şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, pierzându-şi părul pentru a doua oară. Şi după toate astea, cu toată lupta dârză pe care a dus-o, medicii i-au zis că nu mai puteau face nimic ca s-o ajute.
"Mi-au zis să-mi pregătesc testamentul şi să pun lucrurile în ordine pentru Penelope. Am fost devastată. Dar mama a zis că nu poate face asta, că n-o să-şi lase fata să moară", a spus Gemma.

Tânăra va face din nou analize în această lună. În funcţie de rezultat, ea va urma mai multe şedinţe de imunoterapie pentru a-şi întări organismul să lupte cu cancerul. Pagina sa de pe platforma caritabilă GoFundMe a fost redeschisă şi poate primi iarăși donaţii.

Kate Winslet şi Gemma Nuttall ţin legătura şi chiar au stabilit să se întâlnească în curând, relatează Daily Mail. Tânăra ar vrea ca actriţa să o cunoască pe fetiţa sa.
"Am fost întrebată dacă regret că o am pe Penelope. Niciodată nu m-am gândit aşa. Ea mi-a salvat viaţa. Dacă n-aş fi făcut asta pentru ea, n-aş mai fi fost aici acum", a mărturisit Gemma. Lupta continuă. Pentru Penelope, pentru mama sa, pentru ea. Și pentru toți cei care îi sunt aproape.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod