Geri Horner, fără machiaj: Cum arată la 45 de ani fosta vedetă de la Spice Girls

Fosta colegă a Victoriei Beckham nu se deosebeşte cu nimic de o femeie obişnuită când renunţă la machiaj şi îşi arată din plin vârsta.

Geri Halliwell, fata cu numele de scenă Ginger Spice, s-a transformat în Mama Spice. După naşterea celui de-al doilea său copil, anul trecut, ea a renunţat la apariţiile mondene şi şi-a dedicat timpul familiei. La 45 de ani, deşi nu o poate eclipsa pe fosta sa colegă de trupă, Victoria Beckham (la urma urmei, cine ar putea?), dar nici nu se fereşte să iasă pe stradă fără machiaj.

Geri a fost fotografiată la Londra, unde a venit cu treburi înainte de a se implica într-un show televizat de căutare a talentelor muzicale, difuzat de postul BBC.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi gri, o bluză de aceeaşi culoare peste care avea o haină de blană în două nuanţe şi cizme până la genunchi, ea era pregătită să înfrunte frigul din capitala Angliei, relatează Daily Mail. Geri a renunţat la machiaj, look-ul natural trădându-i vârsta, dar asta nu înseamnă neapărat că arăta rău, ci doar că nu avea strălucirea unei vedete.

Vedeta este pregătită să-şi facă debutul în emisiunea "All Together Now", care va începe în sâmbătă seară, înlocuind show-ul "The Voice" care s-a mutat la postul ITV şi cu care se va lupta pentru audienţă.
Programul la care va lucra fosta membră a trupei Spice Girls îi aduce pe concurenţii care îşi doresc o carieră muzicală să cânte în faţa a 100 de experţi în lupta pentru marele premiu de 50.000 de lire sterline (aproape 57.000 de euro).

Într-un interviu pentru revista Event, Geri a dezvăluit ce crede despre acest show: "Mă gândesc că va fi un fel de The Muppet Show. Personajele din Muppets evoluau în faţa unei săli de teatru plină de Muppets, precum cei doi morocănoşi, Statler şi Waldorf.
Avem experţii noştri în aceste loje, oameni din toate nivelurile industriei muzicale, de la cântăreţi pe vase de croazieră la producători de la casele de discuri, cântăreţi (...). Rob (partenerul de scenă al vedetei, n.r.) este Kermit, el găzduieşte show-ul, iar eu sunt Miss Piggy, strălucind toată, vorbind cu toţi şi băgându-mă peste tot."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod