George Clooney, un bărbat fericit: „Am găsit iubirea vieții mele“

Clooney a pozat cu un tovarăș simpatic pentru coperta revistei Esquire


Acum, la o jumătate de an de la a doua aniversare a căsătoriei lor, George a vorbit și despre moștenirea pe care o lasă lumii. Și nu doar cea artistică: pe lângă cele șapte sau opt filme care vor trece testul timpului, cum spune el, starul se dedică sprijinirii refugiaților și a celor năpăstuiți din toate colțurile lumii, ceea ce face și Amal, prin profesia ei. "Amal și cu mine ne implicăm în lucruri care ne aduc la alt nivel, într-o cu totul altă lume.

Dacă e să las o moștenire, ea încă trebuie construită", a declarat el pentru Esquire.

George Clooney a fost în centrul unei controverse după ce a organizat o cină cu scopul de a strânge fonduri pentru campania prezidenţială a lui Hillary Clinton. Cuplurile care au dorit să ia cina, vineri, 15 aprilie, cu Hillary, George şi soţia sa Amal, acasă la antreprenorul Shervin Pishevar, în San Francisco, au plătit aproximativ 355.000 de dolari, în timp ce biletul standard, doar de participare, costă 33.400 de dolari.

Susţinătorii lui Bernie Sanders, contracandidatul lui Clinton în cursa pentru a fi nominalizat de Partidul Democrat drept candidat la prezidenţiale, au adresat un apel cetăţenilor oraşului pentru a face un marş în semn de protest faţă de donaţiile generoase acordate fostei Secretare de Stat.


"George şi Amal Clooney, împreună cu Hillary Clinton, vor organiza un dineu, în San Francisco, pe 15 aprilie, cu scopul de a strânge

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod