George Clooney se însoară în septembrie: A trecut testul socrilor!

Starul a cucerit-o cu greu pe iubita lui de origine libaneză, Amal Alamuddin, după ce familia acesteia "l-a verificat" cu mare atenție.

Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, actorul american are gânduri serioase cu iubita lui, avocata de origine libaneză Amal Alamuddin. Asta au dorit să afle și membrii familiei ei, care l-au testat pe Clooney pentru a se convinge de intențiile lui. Testat cu mare atenție de viitorii săi socri, starul a decis să facă nunta în luna septembrie la un an de la întâlnirea lui, anunță Daily Mail.

Deși are "lipici" la femei și se bucură de reputația de cuceritor, George Clooney a fost nevoit să se întrebuințeze serios pentru a o cuceri pe Amal. Imaginea lui de Don Juan care-și părăsește iubitele pentru a evita să ajungă la altar a fost un dezavantaj pentru el de data asta. "Dacă totul merge bine, George și Amal vor fi soț și soție în mai puțin de cinci luni", a declarat un prieten al celor doi, citat de ziarul britanic.

George Clooney, care a împlinit 53 de ani pe 6 mai, și-a făcut cel mai bun cadou de ziua lui, schimbându-și viața.

El și-a surprins deopotrivă prietenii și admiratorii după ce relația sa cu avocata născută în Beirut a devenit de notorietate.



Niște prieteni apropiați familiei libaneze au declarat pentru Daily Mail că starul a trecut printr-un proces foarte riguros de verificare înainte ca Amal să ia decizia de a începe o relație cu el, vara trecută. "A rugat-o de trei ori să iasă cu el până când ea a acceptat în cele din urmă. Tradiția este foarte importantă pentru o familie libaneză, așa că Amal a luat legătura cu părinții ei pentru a se sfătui dacă e bine să accepte sau nu să iasă cu el", au spus sursele citate.

În acest fel, Amal a dorit să arate că respectă punctul de vedere al familiei, iar George a trebuit să procedeze în aceeași manieră când s-a hotărât să facă pasul cel mare.
Înainte de a o cere de soție, dăruindu-i un inel cu un diamant de șapte carate, actorul american și avocata specializată în drept internațional și drepturile omului au zburat pentru câteva zile la Dubai, în martie, unde s-au întâlnit cu frații ei, Samer și Ziad, sora, Tala, și tatăl ei, Ramzi.

Prietenii citați de publicația britanică au dezvăluit că George s-a întâlnit cu mama iubitei sale, Baria, de mai multe ori decât cu tatăl ei, fost proprietar al unei agenții de turism.



Daily Mail reamintește că actorul american a lipsit de la gala Premiilor Oscar, pe 2 martie, fiind în drum spre Londra, unde s-a întâlnit cu avocata în vârstă de 36 de ani, cu care a plecat apoi spre Dubai. "Acea călătorie a fost un mod indirect al lui George de a-i arăta tatălui ei că este serios și că vrea să-i ceară mâna fiicei lui", au declarat sursele citate.



De altfel, pe parcursul sejurului, George a dovedit că este mai mult decât un star de cinema foarte sexy. "Tatăl lui Amal a fost mai impresionat de implicarea politică și umanitară a lui Clooney decât de celebritatea și de averea lui. Ramzi vrea ca fata lui să fie cu un tip fără bani dar cu creier, decât cu unul fără minte dar plin de bani", au povestit prietenii familiei avocatei.



Amal și George Clooney și-au stabilit relația conform dorinței familiei ei, dar au făcut un singur pas greșit. "El își dorea ca momentul cererii în căsătorie să fie o surpriză, așa că a spus doar câtorva persoane", a explicat sursa citată de ziarul britanic.

Pe 22 aprilie, la un restaurant romantic, starul a îngenuncheat și i-a pus cea mai importantă întrebare iubitei sale. Cinci zile mai târziu, bruneta i-a arătat inelul lui Rande Gerber, la un dineu organizat în Santa Barbara. Iar acesta n-a izbutit să țină secretul. Din păcate, familia din Liban a aflat din presă că fiica lor s-a logodit. Nici măcar frații și sora ei n-au știut nimic. Rudele avocatei au fost puse în fața faptului împlinit.



În privința nunții, Clooney are o problemă. "George nu vrea ceva de proporții, dar ceea ce n-a înțeles el e că o nuntă mică pentru o familie libaneză înseamnă vreo 200 de invitați. Până la urmă va fi o nuntă mai mică decât se așteaptă familia lui Amal, iar asta va nemulțumi pe multe din rudele ei. Dacă perechea va decide să facă nunta în Statele Unite sau în Anglia, George ar face bine să pregătească o flotă aeriană pentru a-i transporta pe toți apropiații ei care vor fi invitați", s-au amuzat sursele citate de Daily Mail.

Dincolo de detaliile organizatorice, esențial este că părinții și rudele vor ca Amal să fie fericită, spun prietenii familiei libaneze. Iar acum ea este mai fericită ca oricând.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod