Gemenii lui Amal și George Clooney împlinesc 4 ani. Ce le pregătește cuplul

Află cum intenționează cuplul să le aniverseze ziua de naștere gemenilor lor!
Gemenii lui George Clooney și Amal Clooney, Ella și Alexander, împlinesc 4 ani pe 6 iunie.

Cum planifică Amal și George Clooney să sărbătorească cea de-a patra zi de naștere a gemenilor lor


Cuplul format din Amal și George Clooney, care continuă să fie definiția relației perfecte, se pregătește să sărbătorească ziua de naștere a gemenilor lor, Ella și Alexander. Chiar dacă sunt discreți din fire, un martor ocular a dezvăluit că cei doi au plecat deja în Italia împreună cu micuții lor cu ocazia acestui eveniment.



Potrivit sursei, cuplul a ajuns la Lacul Como în weekend, la reședința lor de vară, Villa Oleandra, unde nu au mai fost de doi ani.

Se pare că familia și cățelul lor St. Bernard, Rosie, vor petrece cât mai mult din vară acolo.

Citește și: George Clooney, un tată generos: Starul a cheltuit o avere pentru o casă în care să se joace copiii lui


A fost nevoie de o avocată deşteaptă pentru a aduce pacea în sufletul lui George Clooney. Amal Alamuddin a reușit să pună șaua pe acest mereu tânăr și neliniștit personaj, socotit și dovedit până acum drept unul dintre cei mai nestatornici bărbați celebri.

După ce ea a intrat în viața lui, George s-a schimbat. În bine. O spune chiar el și recunoaște că un singur om putea face asta: ea. Amal.

Iubirea dintre cei doi este apreciată de mulți, iar discreția cu care își trăiesc povestea de dragoste stârnește și mai mult curiozitatea fanilor care sunt înnebuniți să le urmărească fiecare mișcare.

Acum că au și doi copiii, starul se simte cu adevărat împlinit. Nu a crezut vreodată că viața lui era atât de goală înainte de a avea o familie.

Cu doar trei luni în urmă, actorul i-a spus prezentatoarei Hoda Kotb cât de mare a fost impactul pe care l-a avut Amal asupra lui.

"Există unii oameni al căror scop este să aibă copii. Al meu nu era. Nu credeam că viața mea e neîmplinită fără copii. Am simțit că am o viață destul de plină. Apoi, am întâlnit-o pe Amal și mi-am dat seama că viața mea fusese goală. Și dacă îi adaug și pe acești doi copii, atunci deodată îți dai seama că era incredibil de goală", a declarat George în martie.



Pe tema paternității, George a arătat că e un tată mândru.

"Îmi dau un sentiment de apartenență și un sentiment de acasă și de dragoste necondiționată. Am crezut că pot simți toate astea printr-o carieră de succes și un câine. Am realizat că e mai mult decât atât.", a încheiat actorul.

Foto: Hepta

2 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod