Găteşte fără foc: Femeia care are 70 de ani şi arată ca de 30. Vezi secretul ei!

Când Annette Larkins iese pe stradă cu soţul ei, lumea crede că ea este fiica lui. Cei care nu-i cunosc nici nu-şi imaginează că tânăra sănătoasă-tun, cu o siluetă de invidiat şi cu un chip fără riduri va împlini în aprilie 70 de ani.

Când Annette Larkins iese pe stradă cu soţul ei, lumea crede că ea este fiica lui. Cei care nu-i cunosc nici nu-şi imaginează că tânăra sănătoasă-tun, cu o siluetă de invidiat şi cu un chip fără riduri va împlini în aprilie 70 de ani.

Femeia care trăieşte în Florida nu a apelat niciodată la operaţii estetice. Ea a uimit întreaga lume după ce le-a povestit reporterilor de la postul american de televiziune ABC că a respectat cu sfinţenie un regim alimentar propriu, de tip raw vegan. Totul a început pe când avea 27 de ani. De atunci, Annette mănâncă doar legume şi fructe cultivate în grădina ei din spatele casei, pe care o numeşte "fântâna tinereţii".

Nu găteşte cu foc, nu consumă niciodată carne şi bea apa de ploaie pe care o colectează în recipiente speciale, aşezate în curte, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Reporterii ABC au avut ocazia să se convingă singuri cum trăieşte Annnette. În spatele casei, fiecare metru pătrat de pământ este cultivat inteligent, cu plante şi pomi care îi furnizează alimentele necesare. "Dieta mea constă în fructe, nuci, alune, legume şi seminţe. Grădina mea e plină de legume şi de fructe şi mănânc doar alimente crude. Nu pot să mănânc altceva", a explicat ea.
Annette îşi pregăteşte sucuri din fructele pe care le culege, iar apa de ploaie o foloseşte pentru a uda grădina şi pentru băut.

"Tânăra" vegetariană nu a urmat întotdeauna acest regim.
Amos, cu care ea e căsătorită de 54 de ani, a deţinut o fabrică de carne în anii '60. Atunci ea s-a decis să devină vegetariană. În urmă cu 27 de ani, ea a mai făcut un pas înainte şi a ales să fie vegană, renunţând la toate produsele de origine animală. Cu timpul, Annette a descoperit că poate să mănânce doar alimente neprocesate şi nepreparate termic, fără să aibă probleme de sănătate. Dimpotrivă, ea se simte plină de vitalitate şi arată foarte tânără.

Annette ar fi vrut ca şi soţul ei să-i fi urmat exemplul. El arată mult mai bătrân, are reţete precrise pentru diabet şi hipertensiune, în timp ce soţia lui nu ia nici măcar o aspirină.
Când merg împreună pe stradă, Amos observă deseori privirile intrigate ale trecătorilor. "De multe ori sunt întrebat ce caut eu cu o fată aşa de tânără lângă mine", a spus el amuzat.

Annette a devenit o celebritate în Statele Unite, unde a lansat un site, un DVD şi două cărţi inspirate din experienţa sa, intitulate "Drumul spre sănătate", despre regimul ei alimentar.
"Mă simt foarte bine, am foarte multă energie şi mă trezesc întotdeauna la 5.30 dimineaţa", le-a spus ea reporterilor ABC. Iar soţul ei dă şi mai mult din casă: "Pe lângă asta, este şi o persoană uimitoare.
Vorbesc serios. Face orice: construieşte computere, îşi croieşte singură hainele, îşi cultivă hrana şi vorbeşte trei limbi. E uimitoare"
, se mândreşte norocosul Amos.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva braun pe 14 Sep 2012, 14:01
    wow

    sa fim seriosi !! femeia asta nu arata ca si cum ar avea 30 de ani...dupa fata pe care o are ii dau 45..oricum, e ceva sa arati asa la 70 se stie ca negresele au ca avantaj culoarea pielii, pe care nu se vad defectele si nici ridurile ca la cele albe

    0
    1

  • ~iulian pe 11 Apr 2012, 21:49
    annett

    ...ma inteles din facebook-ul ei ca s-s nascutpe 5 set 1958...si chiar asa arata bine ...cu respect

    1
    0

  • anci pe 23 Mar 2012, 13:44
    lol

    si eu as arata cu mult mai tanara ..daca as manca toate bunatatile si as fi mai atenta cu alimentele pe care le consum..dar pt asta am nevoie si de bani. Ca sa mananc peste, legume, fructe si produse bio trebuie sa nu mai platesc alte cheltuieli. Aratati si voi exemple din Romania .. cu persoane de rand.

    5
    6

  • Nicolae pe 17 Mar 2012, 14:31
    ATENTIE!

    Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=64f1c5c5

    3
    1

  • GABY pe 15 Mar 2012, 14:47
    *

    FRATE CE PERUCA ARE................SI CU UN MACHIAJ MINUNE NU ISI ARATA VARSTA, DAR DACA NU ESTE NEMURITOARE TOT DEGEABA...

    4
    4

  • gaby pe 15 Mar 2012, 14:43
    CA LA 50 DE ANI

    cu siguranta nu arata de 30 de ani, ce va mai place sa exagerati.daca duci o viata fara stres poate ca atunci arati cu cel putin 10 ani mai tanar.............................

    6
    2

  • Raluca pe 9 Mar 2012, 23:20
    raw vegan este viitorul alimentatiei

    Confirm si eu faptul ca raw vegan are aceasta putere de a ne transforma in oamenii vii sanatosi. esti ceea ce mananci. mai pot adauga si faptul ca am un prieten de 40 de ani care arata de 25 si mananca de la 20 alimentatie raw vegan si e perfect sanatos. mai putem citi pe internet despre tot ceea ce exista deja in alimentatia noastra pentru a ne face dependenti de ea, a ne manipula si a-i imbogati pe altii in timp ce noi .... ne imbolnavim!!! vizionati codex alimentarius sau noua ordine mondiala pe net si veti intelege mai bine in ce lume traim. Sanatate!

    6
    0

  • nicolae pe 7 Mar 2012, 18:00
    invidiosilor !!!

    Cel mai greu este sa accepti ca se poate, nu este singura, mai exista un orasel in America unde media de varsta este de o 100 de ani (DA, UNA 100 ANI), dar si aceia sant in mare vegetarieni. Traim o singura viata si cei mai multi se gandesc doar cum sa-si umple maruntaiele, cand inbatranim ne plangem ca vin toate bolile peste noi, dar nu vrem sa acceptam ca ne-am facut-o cu mana noastra !!!!!

    13
    1

  • euuuu pe 7 Mar 2012, 17:02
    ok

    Nu o arata de 30 ,dar nici de 70...oricum arata bine doamna,bravo ei....posibil sa aibe si gena buna,lipsa stresului,pus alimentatia corecta ....conteaza.....bravo ei.

    8
    1

  • ioio pe 7 Mar 2012, 16:19
    moshu'

    n-arata beton, dar uitati-va la poza unde e cu barbata-su'....chiar ca ala-i tataie pe langa ea...

    2
    2

  • ... pe 7 Mar 2012, 15:15
    30 fix, nu alta!

    30+++ :D e prea scurt comentariul...

    2
    2

  • adela pe 6 Mar 2012, 23:19
    :)

    probabil ca alimentatia conteaza foarte mult, dar poate are si "gene" bune si poate nu a avut parte de prea mult stres in viata ei..cine stie..doamne ajuta sa se tina pe picioare pana la 100 si:)

    6
    2

  • ..... pe 6 Mar 2012, 17:20
    .....

    pai da ... dar nici 70 nu-i dai

    1
    1

  • .. pe 6 Mar 2012, 14:57
    Daaa!

    Arata tare de 30 de ani! cred ca aveti nevoie de ochelari..

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod