Gata de divorț: Mariah Carey și Nick Cannon s-au înțeles deja asupra despărțirii

Mariah Carey şi Nick Cannon au ajuns în pragul divorţului, după un mariaj de şase ani

 

Pe lângă micuții Monroe și Moroccan, în vârstă de trei ani, cuplul mai împarte patru locuințe luxoase în New York, Los Angeles, Aspen, și pe insula Windermere, din Bahamas, un avion privat, în valoare de cinci milioane de dolari, și o întreagă colecție de mașini, incuzând și un Lamborghini de 400.000 de dolari.

Problema lor este că nu mai au încredere unul în celălaltsursa citată de Life & Style
Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008.
Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în august 2011.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de exemplare doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body".

Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii, notează Medifax. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite Nr. 1.


Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod