Găsiţi diferenţele! Gwyneth Paltrow seamănă leit cu fiica ei

Actriţa a postat pe Instagram o imagine cu fata sa, Apple, în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani. Mama şi fiica seamănă leit.
De ziua fiicei sale, Gwyneth Paltrow a publicat pe contul său de Instagram o imagine la care ţine mult. "Eşti cea mai vibrantă, amuzantă, învârtindu-te peste tot, frumoasă (pe dinăuntru şi pe dinafară) tânără. Eşti incredibil de înţeleaptă şi o incredibilă compozitoare", a elogiat-o actriţa pe Apple. "Îţi mulţumesc că încă mai ieşi cu mine, chiar dacă ai 14 ani", a mai scris ea.

Actriţa a postat duminică, pe Instagram, de ziua mamei, o imagine din perioada în care era însărcinată cu Apple.

Apple este fiica actriţei din mariajul cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Gwyneth şi Chris s-au căsătorit în 2003, iar primul lor copil s-a născut la cinci luni după nuntă. În anul următor a venit pe lume fratele lui Apple, Moses.

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani. De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016.

Paltrow are acum o relaţie de trei ani cu Brad Falchuk un celebru producător de la Hollywood, în timp ce Chris Martin este într-o relaţie cu actriţa Dakota Johnson.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod