Gabriela Cristea a fost transformata intr-o mireasa rock

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, difuzata de luni pana vineri de la 13.30 si sambata de la 16.00 la Kanal D a fost transformata de hair-stylistul Adrian Perjovschi si de make-up artistul Cristina Barsan intr-o mireasa rock in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.
Vedeta a primit cu entuziasm provocarea de a se lasa pe mana specialistilor si de a se preschimba intr-o mireasa atipica, mai ales ca mai sunt doar doua saptamani pana la cununia ei civila.

“Chiar daca par mai cuminte si am o fata diafana, in sufletul meu ma simt destul de rock. Asa ca am fost in elementul meu. Am lucrat foarte bine cu echipa, Adrian Perjovschi si Cristina Barsan au lucrat in paralel, iar rochia de la Nanette a completat foarte frumos look-ul cu influente rock. As putea sa incerc aceasta varianta rock si la nunta mea, dar doar la dansul mirilor, nu cred ca ar intelege toate rudele tinuta pentru intregul eveniment.
Mi-a placut foarte mult proiectul, in plus, demult vroiam sa incerc acest ruj nebun care se poarta acum, usor gotic”
, marturiseste Gabriela Cristea.  

“Incepe sezonul nuntilor si cum Gabriela este in mijlocul pregatirilor pentru cununia civila, ne-am gandit sa ii propunem un look atipic, avangardist pentru ceremonia religioasa: o mireasa cu influente rock. A fost o placere sa lucram cu ea, este o profesionista”, declara hair-stylistul Adrian Perjovschi.

“Am incercat sa scot in evidenta prin machiaj o latura mai putin intalnita la o mireasa obisnuita: ochii accentuati cu linii bine definite si buzele inchise, de culoare vinetie.
Toate aceste elemente s-au imbinat armonios pe fizionomia Gabrielei obtinand o altfel de mireasa. Dura, puternica si patrunzatoare”
, spune make-up artist-ul Cristina Barsan.
20 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod