Gabriel Hennessey, „Omul Paianjen“ pentru o zi

Gabriel Hennessey a avut parte de o experienta la inaltime odata cu shootingul spectaculos ce a avut loc pe cladirea Cocor din Capitala, in cadrul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, difuzat de Kanal D in fiecare sambata si duminica, de la ora 22:30.
Celebrul fotograf a fost, de altfel, si primul din echipa emisiunii care a coborat in rapel de la o inaltime ametitoare, incins cu chingile echipamentului de protectie si supravegheat de un alpinist experimentat. Pe tot parcursul zilei de filmare, curajul sau i-a ajutat pe tinerii concurenti sa faca primul pas in gol.

Misiunea lui Gabriel Hennessey a fost aceea de a-i fotografia pe concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu” in timp ce defilau pe pe suprafata de sticla, perpedincular cu solul.

“A fost o situatie neobisnuita.
Ideea acestui shooting mi-a venit dupa ce am vazut o sedinta foto in Statele Unite. Si mi-am zis sa facem ceva si mai spectaculos, sa cobor si eu, fotograful, in rapel. Astfel aveam o comunicare si mai apropiata cu modelul. S-ar putea sa apara cativa concurenti care sa nu poata sa treaca proba daca au o frica prea mare de inaltime… Nu e deloc usor”
, a spus cunoscutul fotograf de moda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod