Frumuseţea sfidează timpul: Brooke Shields arată senzaţional la 49 de ani

Actriţa americană, celebră pentru rolul din filmul "Laguna albastră", se menţine într-o formă excelentă. Ea va împlini 50 de ani în luna mai.

Au trecut atâţia ani de la rolul care a consacrat-o în întreaga lume, dar Brooke Shields continuă să strălucească şi să-şi sfideze vârsta.

Îmbrăcată într-o rochie neagră din piele care îi venea perfect, actriţa americană arăta fabulos luni, pe covorul roşu, la premiera filmului "Woman in Gold", eveniment găzduit de Muzeul de Artă Modernă din New York. Multe femei cu jumătate din vârsta ei o pot invidia pentru cât de bine se ţine, remarcă, pe bună dreptate, ziarul britanic Daily Mail.

Vedeta l-a însoţit pe legendarul cântăreţ de estradă Tony Bennett, în vârstă de 88 de ani, la intrarea în sediul muzeului, au schimbat câteva cuvinte şi au pozat pentru fotoreporteri.



Pentru aniversarea de 50 de ani, actriţa căsătorită cu producătorul de film Chris Henchy, cu care are doi copii, Rowan şi Grier, plănuieşte o mare petrecere la hotelul The Andaz din New York

În ianuarie, ea a declarat că vârsta de 50 de ani nu o sperie, dimpotrivă: "Voi împlini o jumătate de secol. Sună bine. Voi atinge această aniversare minunată. Sunt foarte nerăbdătoare. Mi-a luat mult să înţeleg cât de bătrână sunt pentru că am fost ocupată muşţi ani şi oricum mereu m-am simţit mai bătrână decât eram."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod