Frumuseţea se moşteneşte: Reese Witherspoon şi fiica ei arată ca două surori


Reese şi Ava par două surori. Tânăra a moştenit toate trăsăturile frumoase ale mamei sale

În aceeaşi zi în care a participat la premieră, Reese Witherspoon a fost fotografiată purtând o emblemă cu numele statului Texas prinsă pe tricou, în semn de sprijin pentru oamenii din Houston afectaţi de inundaţii. Actriţa a postat o imagine pe Snapchat şi a scris: "Texas e în mintea şi în inima mea azi." Ea i-a îndemmat, totodată, pe 1,97 milioane de admiratori de pe Twitter să doneze bani pentru sinistraţi.
"Ne rugăm pentru fiecare om din Houston. Vă rog să ajutaţi cum puteţi. #HurricaineHarvey #TexasFlood", a postat ea.

În luna mai, Reese Witherspoon s-a asociat cu brandul Net-a-Porter pentru a lansa o colecţie ce va include 21 de articole inspirate din tradiţiile vestimentare ale femeilor care trăiesc în statele aflate în sudul Statelor Unite ale Americii. Actriţa este director de creaţie al brandului de lifestyle Draper James. Noua sa colecţie vestimentară va include rochii, bluze, fuste, salopete şi poşete din paie.

Articolele din această colecţie de inspiraţie "sudistă" vor fi disponibile spre cumpărare începând de miercuri, în reţeaua Net-a-Porter.

Reese Witherspoon, născută pe  22 martie 1976, în New Orleans, este actriţă şi producător de film.
În 2006, a fost premiată cu Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină, pentru rolul din "Walk the Line" (2005), care i-a adus şi un Glob de Aur şi un premiu BAFTA. Este cunoscută pentru seria filmelor "Blonda de la Drept/Legally Blonde", dar şi pentru roluri în filme ca "Wild" (2014) şi "Bâlciul deşertăciunilor/Vanity Fair" (2004).

Reese Witherspoon a fost căsătorită între anii 1999 şi 2007 cu actorul Ryan Philippe, cu care are doi copii - Ava, născută în 1999, şi Deacon, născut în 2003.
Vedeta americană s-a căsătorit apoi în 2011 cu impresarul Jim Toth, cu care are un fiu, Tennessee, născut în 2012.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod