Frumuseţe şi la bătrâneţe: Susan Sarandon arată uimitor la 69 de ani

Actriţa americană pare cu 20 ani mai tânără. Ea a fost în centrul atenţiei la premiera din New York a filmului „The Meddler“.

Deşi a avut un an "turbat", cum spune chiar ea, Susan Sarandon e într-o formă de zile mari. În martie 2015, ea s-a despărţit de Jonathan Bricklin, în vârstă de 39 de ani, după o relaţie de şase ani. Mai bine spus, Jonathan a fost cel care a renunţat la ea, iar decizia lui i-a frânt inima.

De atunci, actriţa este tot singură, chiar dacă ea s-a declarat deschisă şi unei relaţii cu o femeie. Exact acum un an, tot în luna mai, actriţa a declarat în talk-show-ul american "The View", de pe postul TV ABC: "Nu caut dragostea în mod activ, însă, dacă apare o persoană, sunt deschisă ideii de vârstă, culoare, chiar gen.

Cresc şansele, nu-i aşa?".
Vorbind despre calităţile pe care le caută la un partener de viaţă, ea a spus: "Cineva căruia să nu-i fie greu să fie cu mine şi, când oamenii vin să-mi spună 'Oh, îmi place munca ta', să nu găsească acest lucru ca fiind o problemă". "Cineva care să fie deschis, aventuros, să călătorească şi să fie amuzant, spiritual, dar nu neapărat religios", a adăugat vedeta.

Ei bine, Susan n-a găsit pe cine căuta, însă asta nu pare să o fi afectat deloc.
Marţi, la premiera newyorkeză a filmului "The Meddler", în care joacă şi ea, actriţa a făcut impresie cu aspectul ei fizic extraordinar, ce o întinerea cu vreo două decenii.

Îmbrăcată într-un costum negru din două piese, cu o siluetă zveltă şi cu un machiaj reuşit, vedeta le-a zâmbit fotografilor pe covorul roşu. Pare greu de crezut că Susan Sarandon mai are doar un pas până la pragul celor 70 de ani, dar acesta e adevărul.
Ea a mărturisit că după o perioadă în care s-a simţit devastată, fiica sa, Eva Amurri Martino, a sfătuit-o să fie deschisă şi să gândească pozitiv.
"Şi m-am gândit că sunt deschisă, sunt deschisă, mereu am fost deschisă", a declarat ea pentru People.

Bunica divorţată, cum o numeşte Daily Mail, încă mai speră că îşi va găsi iubirea, dar asta în modul tradiţional, cu care a fost învăţată toată viaţa, nu cu ajutorul unor aplicaţii precum Tinder sau Hinge, scrie Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod