Frumuseţe la 50 de ani: Cindy Crawford arată incredibil în bikini

Rande Gerber e un bărbat norocos. După o căsnicie de două decenii, el se mândreşte cu soţia lui, pe care a pozat-o în timpul unei vacanţe în Bahamas.

Cindy şi Rande sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani şi toată lumea poate vedea că omul de afaceri este un norocos: fostul sex-simbol al anilor '90 arată senzaţional.

Rande a postat pe Instagram o imagine cu Cindy în costum de baie, în care aceasta are o siluetă de invidiat. Poza a fost făcută în timpul unei vacanţe în Bahamas, unde vedeta s-a bucurat de linişte, de soare şi de apa oceanului. "Laguna albastră", a scris Rande sub fotografia în care soţia lui arată senzaţional.

Cuplul a petrecut câteva zile relaxante într-un resort de lux, dar admiratorii fotomodelului au primit mai multe imagini pe Instagram. Vineri, de pildă, omul de afaceri a postat cu mândrie şi o poză cu fiica lui, Kaia, cea care îi calcă serios pe urme mamei sale în lumea modei. "Prânzul cu îngerul meu", a scris Rande lângă imaginea în care fata lui, în vârstă de 14 ani, copia fidelă a mamei sale, zâmbeşte spre cameră.

Cu doar câteva zile înainte de a se distra în Bahamas, Cindy şi familia sa au petrecut câteva zile de aventură în Marele Canion. Sunt primele zile libere pentru celebrul fotomodel, după un început de an destul de plin, în care a lucrat pentru mai multe campanii, dar şi pentru o coperta ediţiei din martie a revistei Vogue Paris, împreună cu fiica sa, relatează Daily Mail.

În februarie, labelul Chrome Hearts a anunţat că fiica vedetei va apărea în campania de primăvară-vară, primul ei contract după ce anul trecut a semnat cu agenţia IMG Models.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod