Frumusețe la 49 de ani: Cum arată Cindy Crawford dimineața, în pijamale și fără machiaj

Vedeta nu are nimic de ascuns. Ea a postat pe Instagram o fotografie îndrăzneață, realizată imediat după ce s-a trezit din somn.

Cum reuşeşte Cindy să arate atât de bine, la prima oră, după ce tocmai s-a dat jos din pat? Explicaţia cea mai simplă este că asta înseamnă frumuseţea - trăsăturile de bază care ajută o femeie să nu aibă nevoie de îmbunătăţiri pentru a fi splendidă.

La 49 de ani, Cindy Crawford continuă să fie o femeie superbă şi fără complexe, aşa că îşi permite să arate oricui cum arată ea cu adevărat, fără machiaj şi fără luminile aranjate de fotografii pricepuţi. Celebrul manechin a postat duminică pe contul său de Instagram o imagine în care apare imediat după ce s-a trezit dimineaţă.

Cindy a denumit poza "O dimineaţă de duminică de lenevit" şi a folosit hashtag-ul #beautyis pentru a transmite mesajul dorit.

Relaxată şi îmbrăcată în pijamale din satin alb, vedeta priveşte undeva în depărtare, într-o poziţie meditativă. Modelul american a vorbit în trecut despre cât de mult îşi doreşte să fie un exemplu sănătos pentru fiul ei, Presley, în vârstă de 15 ani, şi Kaia, fiica sa de 13 ani. Într-un interviu publicat la începutul acestui an de ziarul britanic Evening Standard, Cindy a spus că este important să-ţi accepţi corpul aşa cum este pentru a-ţi găsi echilibrul în viaţă.
"Dacă fiica mea mă vede că sunt mulţumită de cum arăt fără să mă văicăresc şi să mă denigrez singură fiindcă nu sunt atât de slabă cum aş vrea sau mă vede că mănânc numai salată, fără sos... dacă mă vede că mă bucur de mâncare, dar fac şi mişcare, atunci înţelege ce trebuie", a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalin pe 11 Mai 2015, 08:19
    Valoare pura

    PS Mihaela Radulescu ar trebui sa invete de aici ce inseamna sa imbatranesti frumos ! Valoarea se vede cu ochiul liber si in acest caz, nu trebuie sa o impui, dna.....Tiganu !!!!!!!!!!

    0
    0

  • kiki pe 6 Mai 2015, 07:57
    corect !

    E adevarat ca frumusetea se vede la orice varsta,chiar cu riduri...Daca e din bisturiu nu rezista,te tradeaza privirea...Ea este si inteligenta,si educata. Cam astea ar fi ingredientele pt o femeie de succes si pt o mama si o sotie de succes !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod