Frumuseţe fără vârstă: Cum arată Eva Herzigova la 44 de ani

Fostul sex-simbol al anilor '90 a avut o apariţie încântătoare la Londra


În 2013, Eva Herzigova a dezvăluit că unul dintre trucurile simple pe care le foloseşte pentru a-şi menţine frumuseţea este... vodca. Ea a declarat într-un interviu recent că obișnuiește să folosească această băutură pentru a-şi decolora părul. "Dacă beau vodcă în fiecare noapte? Singura mea doză de vodcă zilnică este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora părul... Şi este un truc care chiar funcţionează", a mărturisit ea pentru ediția franceză a revistei Marie Claire.



Vedeta a adăugat că odihna este secretul aspectului său tineresc: "Cel mai bun truc al meu de înfrumusețare? Nu stau niciodată prea mult la soare, beau multă apă, multă odihnă și faptul că mă simt iubită!".

În interviul menţionat, Eva Herzigova a mai spus că industria modei s-a schimbat în rău față de perioada în care ea cunoștea apogeul, la începutul anilor '90, și crede că modelele de astăzi se copiază prea mult unele pe altele. "În zilele noastre, toate fetele arată precum manechinele din vitrinele magazinelor, pentru că asta ți se cere să fii.
Drăguță, dar fără carismă. Înainte, erau femei extraordinare, iar imperfecțiunile lor le făceau frumoase. Ele formau niște cupluri legendare: Cindy Crawford și Richard Gere, Stephanie Seymour și Axl Rose..."
, a spus modelul. "Acum toată lumea arată la fel, era supermodelelor s-a sfârșit... Este trist...", a adăugat Herzigova.

Modelul de origine cehă şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001. Cei doi au trei băieţi - George, în vârstă de nouă ani, Philippe (şase ani) şi Edward (trei ani).
Eva Herzigova a mai fost căsătorită, între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod