Frumuseţe fără fard: Christina Aguilera, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum

Vedeta în vârstă de 37 de ani e de nerecunoscut: ea a renunţat la machiaj şi la extensiile de păr pentru o şedinţă foto „eliberatoare“.

În cei 20 de ani de carieră, Christina Aguilera a folosit "tone" de produse de machiaj. Dar în şedinţa foto pe care a făcut-o pentru revista Paper frumuseţea ei poate fi admirată în stare pură, fără nicio intervenţie externă, iar vedeta este de nerecunoscut.

Cel puţin în imaginea de pe copertă şi din deschiderea pictorialului, Christina Aguilera arată cu totul diferit faţă de cum o ştim de atâta timp. Este imposibil să-ţi dai seama că ea este în acele poze: cu un chip ingenuu, punctat de pistrui, şi cu ochii albaştri, artista pare o adolescentă.

Imaginile semnate de Zoey Grossman în care apare fără machiaj contrastează frapant cu cele în care ea apelează la "arsenalul" cosmetic care o aduce la imaginea sa consacrată.

"Sunt o cântăreaţă, asta sunt prin natura mea. Dar sunt într-un loc, chiar şi pe plan muzical, în care ai o senzaţie de eliberare pentru că poţi să dai totul la o parte şi să apreciezi cine eşti şi să-ţi arăţi frumuseţea naturală", a spus vedeta într-un interviu acordat revistei care a publicat imaginile.
Aguilera a precizat însă că va reveni la look-ul ei clasic pentru că îi place mult machiajul, relatează Daily Mail.

În alte două fotografii, cântăreaţa este surprinsă tot fără machiaj, dar cu părul blond în bucle, un look ce o întinereşte şi mai mult.

Viziunea fotografului include şi câteva cadre în care vedeta poartă un machiaj roşu abundent, în care pare că este surprinsă după o petrecere dezlănţuită sau după ce a plâns ori amândouă la un loc, notează cotidianul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod