Frumuseţe de vedetă. Theo Rose foloseşte, pentru păr şi ten, uleiul de argan

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Tânăra Theo Rose, în vârstă de 17 ani, care a făcut furori în această vară cu melodia „Pe bune“ şi care prezintă emisiunea „KIDSing“ de la Kanal D, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Theo Rose: E trăsătură de familie menţinerea în formă. Până la vârsta asta n-am făcut nimic special pentru a mă menţine. Încerc să trăiesc sănătos.

Ai ţinut vreodată o dietă?
 
Încă nu sunt adepta dietelor.

Am mâncat de toate, chiar şi mai nesănătos, dar atunci când am simţit că începe să fie ceva în neregulă cu corpul meu, m-am oprit şi apoi mi-am pus la punct alimentaţia. Încă mai am scăpări, dar am de gând ca în curând să merg la o sală de fitness şi atunci voi avea o alimentaţie bine aleasă.

Nu ai mers deloc, până acum, la o sală de fitness sau la aerobic?
 
Pana acum, nu, însă eu sunt o fire energică. Îmi place să merg mult pe jos, să alerg, să joc fotbal şi să dansez.
Fac lucrurile astea zilnic... mai puţin partea cu fotbalul.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?
 
Îmi place să am grijă de mine, de tenul meu şi sunt îngrijorată în privinţa apariţiei celulitei. Îmi prepar foarte multe măşti naturale pentru faţă şi păr, nu ştiu dacă asta se încadrează în stilul nonconformist.

11 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod