Frumuseţe de vedetă. Neylini recomandă măştile cu urzică pentru un păr strălucitor

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Cântăreaţa Neylini, artistă ce este sub contract cu casa de discuri MediaPro Music, a acceptat să le dezvăluie cititoarelor eva.ro cum reuşeşte să-şi menţină pielea catifelată şi cum îşi îngrijeşte tenul şi părul.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Neylini: Adevărul este că sunt o mare pofticioasă, nu am ascuns niciodată acest lucru. Sunt norocoasă, pentru că am un metabolism rapid şi nu mă îngraş, însă şi faptul că am o viaţă agitată (în sensul bun) şi că dansez din toată inima la concerte mă ajută mult.

Am multă energie şi o folosesc la maximum atunci când sunt în sala de repetiţii sau pe scenă, îmi asociez mereu piesele cu coregrafii cât mai dinamice, iar asta se simte şi se vede atât în ceea ce priveşte silueta, cât şi în buna mea dispoziţie.


 
Ai ţinut vreodată o dietă?

Nu, nu aş reuşi niciodată să mă abţin de la dulciuri! Poate o dietă cu ciocolată de casă, pe care aş ţine-o oricând cu plăcere. În plus, se spune că ciocolata este benefică pentru ten şi strălucirea pielii, aşa că aş mai avea un avantaj.
 
Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?


Pentru tonus, mă duc de 1-2 ori pe săptămână, mai des atunci când am o piesă în promovare sau o perioadă plină de concerte. Cu cât sunt mai în formă, cu atât transmit mai multă energie şi pot îndeplini exigenţele coregrafilor cu care lucrez.

Recomand tuturor să-şi rezerve măcar câteva ore pe săptămână pentru mişcare, fie că vor să dea jos nişte kilograme sau nu. E important pentru sănătate, înainte de a ne gândi la imagine.
 
Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Dansul şi alergatul, dar şi exerciţiile cardio.
Mă gândesc de ceva timp să încerc şi kangoo jumps, e în trend acum, am mai multe prietene care fac şi spun că e super distractiv şi eficient.
 
Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Somnul! Îmi ascult corpul, când simt că trebuie sa dorm, dorm cât am nevoie. Astfel, celulele se regenerează, am şi energie, dar mai ales acea strălucire pe chip şi tenul curat.
 
Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Demachiere şi hidratare. Nu adorm niciodată cu machiajul pe faţă, mai ales că folosesc produse profesioniste şi am unele machiaje complexe, care solicită ceva mai mult tenul. După şi înainte de un astfel de machiaj, aplicarea unei creme hidratante e lege!

De asemenea, când sunt acasă, îmi las tenul să respire, nu îl încarc cu machiaj, ci îl răsfăţ cu măşti şi creme hidratante.
 
Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Îmi fac câte un tratament complet la salon din când în când şi folosesc doar produsele recomandate de hairstylist-ul meu (şampon plus balsam şi ulei de păr).
De asemenea, am mare grijă ca vopseaua şi toate produsele de styling folosite pe suviţele mele să fie cât mai naturale şi să mă las doar pe mâna unor profesionişti.

Am avut o experienţă extrem de neplăcută în urmă cu câţiva ani, când mi-a fost ars efectiv părul, chiar înainte de o filmare. Mi-a luat mult să-l fac să-şi revină, iar acum sunt foarte atentă pe cine las să-l coafeze.  
 
Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Sunt fan al oricărei combinaţii cu urzică, pentru păr, de exemplu. E minunat că există atâtea reţete de măşti şi pentru ten, şi pentru păr, pe care le poţi lua de pe net şi le poţi pregăti acasă, cu un buget accesibil oricui.

Uneori mai fac seri cu fetele, în care gătim şi, cu legumele şi fructele care ne rămân, ne facem tot felul de măşti naturale.
E distractiv şi super-sănătos.

12 Aprilie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 12 Apr 2014, 15:08
    Reptiliana in toata regula

    Neylini asta are fata de demon. Uitati-va si voi ce ochi si ce gura are; e reptiliana cu piele de om.

    3
    0

  • Victo pe 12 Apr 2014, 10:43
    vedeta?

    Scoateti vedete pe banda rulanta,Neylini asta cine este,nu am auzit de ea si gata vedeta sau,incercati sa promovati niste asa zise "vedete"?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod