Frumuseţe de vedetă. Ilinca Vandici foloseşte trucurile învăţate de la mama ei

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D şi totodată cea care va prezenta, începând cu 28 iulie, de la ora 22.15, emisiunea „O iubire de-o vară“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?
 
Ilinca Vandici: Cu mult efort şi determinare. Am renunţat la pâine, paste făinoase, cartofi şi dulciuri şi încerc să mănânc sănătos, în special carne de curcan, vită sau peşte şi salată.

Mănânc la ore fixe şi niciodată după ora 19.00.

Nu fac excese, mă odihnesc atât cât simt că am nevoie şi cel mai important este că fac sport de 3-4 ori pe săptămână.

Iubesc să dansezIlinca Vandici
Ai ţinut vreodată o dietă?

Dietă nu am ţinut pentru că nu am avut nevoie până acum, însă alimentaţia sănătoasă şi echilibrată poate fi considerată o dietă.

Cred că este extrem de important să ne menţinem corpul într-un anume echilibru, să nu-l supunem transformărilor mari, să creem o legătură între minte, suflet şi trup, pentru a reuşi să avem o viaţă sănătoasă şi frumoasă.
Organismul cere când are nevoie de ceva, dulce, sărat, acru sau amar. Trebuie doar să învăţăm să-l ascultăm!

Ce a dat rezultate în cazul tău?

Pachetul complet. Când m-am hotărât că am nevoie de sport pentru a mă simţi bine, atunci am început să mănânc sănătos, să renunţ la diverse alimente sau combinaţii de alimente, să mă odihnesc atât cât simt că am nevoie, să-mi găsesc liniştea interioară, să nu fac excese de nici un fel.

Însă, dacă ar fi să denumesc un factor motivaţional decizional pentru mine, acesta este, fără doar şi poate, sportul!

26 Iulie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mama_Mihaela pe 26 Iul 2014, 10:18
    despre tinerete

    toate fetele tinere si frumoase pe care le rugati sa ne ofere sfaturi in articolele din ultimul timp au un singur si infailibil Truc : TINERETEA ! Ca sa citesc cu placere si atentie un astfel de articol, ar trebui sa imi prezinte sfaturile si trucurile lunor femei de peste 40, 50 de ani care sa arate intr-adevar bine pentru varsta lor ! Sfaturile date de tinere foarte frumoase de altfel dar aflate in floarea vietii :D nu stiu daca motiveaza cititoarele trecute de prima tinerete.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod