Frumuseţe de vedetă. Eda Marcus mănâncă seara doar fructe şi legume

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Eda Marcus, vedetă TVR, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Eda Marcus: În formă este un mod elegant de a spune. Eu fac parte din acea categorie foarte mică de femei care nu au făcut niciodată activităţi extreme pentru a arăta „mai bine”. Natura a fost darnică, însă sunt foarte conştientă că, la un moment dat, nu mă voi mai bucura de aceeaşi lejeritate când va veni vorba de efort fizic.

Toată viaţa am fost educată să fac sportEda Marcus
Trebuie să recunosc că toată viaţa, de mică începând, am fost educată să fac sport.
Am practicat, şi încă mă bucur de el, tenis de câmp. Merg pe role, iarna patinez sau merg la schi şi sunt îndrăgostită de plimbările lungi, pe care le prefer şi pe timpul zilei, în locul condusului, pe timpul verii sau a zilelor însorite. Toate acestea sunt sigură că şi-au spus cuvântul...

Ai ţinut vreodată o dietă?

În privinţa dietelor, nu pot spune că am încercat regimuri diverse sau diete minune, însă am respectat mai mereu o regulă sănătoasă: nu mănânc după ora 19.00 decât fructe sau legume proaspete.

Câteodată mai încalc regula, dar mă străduiesc ca asta să se întâmple cât mai rar.
Este ceea ce la mine a dat mereu rezultate. Şi în privinţa alimentaţiei chiar încerc să mănânc salate proaspete, fructe, fără însă a fi adepta regimurilor raw sau vegetariene.

2 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod