Frumuseţe de vedetă. Cum îşi îngrijesc părul 7 celebrităţi

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine. Din fericire, unele celebrităţi ne-au dezvăluit cum îşi îngrijesc părul.

AnaBaniciu foloseşte un mix de uleiuri

„Sunt foarte mândră de părul meu pentru că a rezistat zecilor de schimbări de culoare şi, mai mult decât atât, a rezistat nuanţei de blond vreo trei ani! A fost un păr chinuit iar acum câteva luni m-am gândit că e nevoie de o pauză şi am revenit la culoarea mea naturală, din copilărie! Acum folosesc un mix de uleiuri, printre care şi cel de argan cu lămâie“, a spus Ana Baniciu.

ClaudiaPavel (Cream) foloseşte măşti şi şampoane speciale

„Folosesc măşti şi şampoane speciale pentru părul creţ. Mai mult decât atât, pentru păr îmi sunt foarte folositoare şi măştile cu ulei de măsline făcute în casă“, a spus Claudia Pavel (Cream).

ChefPatrizia Paglieri foloseşte măşti cu miere de albine

„Pentru păr folosesc o mască pe bază de ulei de argan, miere de albine şi ou. Aşa îmi menţin părul sănătos şi strălucitor“, a spus Patrizia Paglieri.

IlincaVandici îşi lasă părul să respire

„Folosesc produse profesionale în permanenţă, încerc pe cât posibil să las părul să respire, îl aranajez doar atunci când am emisiuni sau evenimente şi, din când în când, mai apelez la vechi trucuri învăţate de la mama, tratamente tradiţionale cu gălbenuş de ou, ulei de măsline, de ricin, de argan şi câteva picături de lămâie“, a spus Ilinca Vandici.

Aylinare o reţetă de la o prietenă

„Pentru păr am o reţetă de la draga mea Nicole Oprea, la care merg des să mă aranjeze, o reţetă care întăreşte firul de păr şi îi dă strălucire: se amestecă mai multe tipuri de uleiuri - de măsline, de argan, de cocos - şi o lingură de miere, iar amestecul se pune pe scalp în lungimea firului de păr. Se ţine cel puţin două ore“, a spus Aylin.

SimonaPătruleasa preferă măştile cu ou şi ulei de ricin

„Îmi fac măşti cu ou şi ulei de ricin. Un alt truc pe care l-am descoperit şi pe care vreau să-l deprindă şi cititoarele eva.ro, dacă vor să aibă un păr sanatos şi strălucitor, constă în adăugarea uleiului de ricin în şamponul pe care-l folosesc în mod obişnuit. O să vadă o schimbare după primele utilizări“, a spus Simona Pătruleasa.

Minolaare un păr creţ cu personalitate

„Aici am multe de spus, persoanele cu părul creţ ştiu despre ce vorbesc. Este un păr cu personalitate şi, când spun asta, mă refer la faptul că stă cum vrea şi când vrea şi niciodată nu îl poţi aranja la fel. Ce mă bucură enorm este faptul că nu se îngraşă repede şi am posibilitatea unei multitudini de coafuri uşor de realizat doar prin câteva agrafe. Îmi place să-l port în fiecare zi altfel: afro, retro, o parte din el prins, elegant, prins la spate, îmi fac chiar şi codiţe împletite sauvage şi pare că am petrecut multe ore aranjându-l.

În ceea ce priveşte tratamentele, există un ritual. Folosesc şampon de două ori, apoi balsam sau mască, cu care stau 20 de minute. Ulterior, folosesc un ulei pentru a-l pieptăna, de obicei doar când e ud, iar la uscare folosesc difuzorul şi o cremă pentru părul creţ sau o spumă foarte uşoară. Totul durează cam o oră şi ceva“
, a spus Minola.
2 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod