Frumusețe de vedetă. Brighi recomandă măștile făcute în casă cu avocado, zahăr sau roșii

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Brighi, cântăreaţa care a colaborat recent cu YorGa pentru melodia „Strop de fericire“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reușești să te menții în formă?

Brighi: Poate că „în formă“ este puțin exagerat. Ca orice fată, am și eu plusurile și minusurile mele.

Îmi place să fac yoga, dar o fac mai mult pentru relaxare, nu pentru a mă ține „în formă“. Mă preocupă mai mult armonia dintre trup și suflet, decât aspectul fizic.

Care sunt activitățile tale fizice preferate?

Îmi place să mă plimb, să fac yoga și îmi plac sporturile competitive.

Mă motivează mai mult ideea de a câștiga un joc, fie el de tenis, badmington, minigolf, orice competiție. În acest caz, mișcarea este doar un plus.

Cât de des mergi la sala de fitness?

Destul de rar, spre niciodată. Prefer să fac mișcare acasă sau, cel mai bine, în aer liber!

Ai ținut vreodată o dietă?

Nu prea cred în diete. Sau, cel puțin, nu sunt pentru mine. O dietă înseamnă un șoc pentru organism, un șoc care poate să dea rezultate, dar dă rezultate pe termen scurt.

Mă consider mult prea pofticioasă pentru a ține o dietă toată viața, fără carbohidrați sau fără carne, le știți de care vorbesc.

Mă încadrez, mai mult, în grupul celor care nu pot spune „Nu“ unei porții de cartofi prăjiți sau unei brioșe cu cireșe, în schimbul pătrățelelor de pe abdomen.

6 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod