Frumuseţe cu orice preţ: Tratamentul cosmetic bizar folosit de Cate Blanchett şi Sandra Bullock

Obrazul subţire cu ciudăţenii se ţine: Cate Blanchett şi Sandra Bullock au apelat la o procedură cosmetică controversată pentru a avea un ten perfect


Sângele şi celulele stem prelevate de la bebeluşi au început să fie folosite tot mai intens în medicină şi în produsele şi tehnicile de îngrijire a tenului. Potrivit unor studii citate de cotidianul britanic, celulele tinere au capacitatea de a le reactiva pe cele îmbătrânite care încep să producă din nou colagen, conferindu-i pielii un aspect întinerit şi strălucitor.

Înainte de gala premiilor Oscar din 2015, Cate Blanchett a apelat la makeup artista Jeanine Lobell pentru machiajul din seara ceremoniei.

Jeanine a discutat opțiunile sale cu actrița australiană, explicându-i că stilul "smokey eye", folosind un machiaj Armani, s-ar potrivi perfect cu ținuta. Adăugând puțin contur ochilor verzi ai actriței și folosind milimetric rimelul, Jeanine a scos în evidență ochii actriței australiene, completându-și contribuția cu puțină pudră pal care să compenseze obrajii albi și cu un ruj roz deschis.

Jeanine a mai spus pentru People că i-a aplicat actriței o mască facială SK-II pentru a hidrata tenul.
Apoi a folosit un ser SK-II Facial Treatment Essence Eye, plus spray Facial Treatment Essence înainte de a se apuca de machiaj.

Cate Blanchett, care a fost timp de peste zece ani imaginea produselor SK-II. Ea a dezvăluit pentru Daily Mail că nu prea are timp să se pregătească înainte de evenimente, întrucât trebuie să aibă grijă de cei trei fii. "Nu am mult timp și am trei băieți, așa că ei n-au răbdare cu o mamă care stă mai mult de cinci minute în fața oglinzii. Folosesc un ruj palm și puțin rimel.
SK-II are aceste produse minunate care îți luminează chipul, le folosesc și eu înainte de a ieși pe ușă"
, a mărturisit ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod