„Frumușelul“, la a doua tinerețe: Richard Gere, din nou tată, la 69 de ani

Richard Gere și Alejandra Silva au devenit părinții unui băiețel. Ei au confirmat în septembrie că așteaptă un copil


Relația lor a devenit publică în iunie 2015. Fiica unui fost vicepreședinte al clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Alejandra Silva a mărturisit că Richard Gere era unul dintre actorii ei preferați. "Richard era unul dintre eroii mei în viața reală. Eram un pic pierdută, fără vlagă, iar când l-am întâlnit mi-a dat un sens al vieții. M-am simțit ca și cum cineva mi-a dat mâna și m-a ajutat să merg pe urmele sale", a spus ea în septembrie 2016, într-un interviu pentru revista Hola.

Atât Richard Gere, cât și soția sa, cu 33 de ani mai tânără, au copii din relațiile anterioare.

Actorul are un băiat în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta lui soție, Carey Lowell. Gere a mai fost căsătorit cu celebrul fotomodel Cindy Crawford.

Alejandra Silva are un băiețel de cinci ani, Alberto, cu primul ei soț, Govind Friedland, fiul magnatului din domeniul extracției miniere Robert Friedland.

Înainte de a o cunoaște pe Alejandra Silva, Richard Gere, desemnat în 1999, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă, a avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod