Frumoase si plinute

Silueta, dupa canoanele impuse de necrutatorul 90-60-90, a ajuns un deziderat. Traim tineretea, anii maturitatii, si nu numai, sub presiunea dietelor, a celor cateva kilograme in plus.
Silueta, dupa canoanele impuse de necrutatorul 90-60-90, a ajuns un deziderat. Traim tineretea, anii maturitatii, si nu numai, sub presiunea dietelor, a celor cateva kilograme in plus. Nu ne calmam nici spre 50-60 de ani incolo. Silueta pare singurul scop in viata. Nu pledez, in nici un caz, pentru lipsa de interes in ceea ce priveste greutatea, ci impotriva extremelor, exceselor si, mai ales impotriva unei vieti chinuite de obsesia celor cateava kilograme in plus.

Femeile celebre, frumoase si plinute sunt dovada ca frumusetea, sanatatea si increderea in sine nu sunt doar atuurile celor cu silueta dupa tipar.

Sara Ramirez - mai sexy ca o blonda slaba


Frumoasa mexicanca a cucerit lumea de la Hollywood cu rolul "doctor Torres", din Anatomia lui Grey. Nascuta la 31 august 1975, Sara a inceput prin a canta. In prezent imbina cariera de cantareata cu cea de actrita. Sara Ramirez a primit, in 2005, premiul Tony, pentru cea mai buna actrita intr-un rol muzical. Este absolventa a celebrei scoli Juillard, din New York si sutine ca nu are niciun fel de complexe legate de silueta sa. "Sunt, de foarte multe ori, mai sexy decat o blonda slaba. Nu am complexe. Ma simt excelent in pielea mea", sustine Ramirez, pe site-ul sau personal.

Queen Latifah - femeia mandra


Queen Latifah, una dintre cele mai cunoscute cantarete de rap din America. Pe numele adevarat Dana Elaine Owens, Queen Latifah este si o foarte cunoscuta si apreciata actrita. Nascuta in martie 1970, Queen Latifah s-a facut remarcata in muzica, film si televiziune, eforturile ei fiind recompensate cu un Golden Globe, un premiu Grammy, la care se adauga alte sase nominalizari la Grammy si doua la premiile Emmy. Dincolo de toate acestea Queen Latifah s-a facut remarcata prin personalitatea sa foarte puternica. Vezi aici, mai multe despre Queen Latifah.

Liv Tyler, frumusete fantastica


Are 32 de ani si este uluitor de frumoasa. S-a nascut in 1977 si este fiica solistului de la Aerosmith, Steven Tyler si a lui Bebe Buell, model si cantareata. Cariera lui Liv Tyler a inceput la 14 ani, ca model, si continua pana in prezent, fiind una dintre actritele apreciate de la Hollywood. Recent frumoasa a devenit imaginea firmei G-Star.

Serena Williams - 36 de titluri


Serena Jameka Williams este jucatoare profesionista de tenis aflata pe prima pozitie in clasamentul mondial WTA. A castigat 25 de titluri de Grand Slam, doua medalii olimpice la dublu feminin. Nascuta la 26 septembrie 1981, Williams a castigat din tenis mai multi bani decat oricare alta jucatoare inaintea sa. A fost plasata in topul celor mai bune jucatoare de tenis din ultimii 40 de ani. Sora sa mai mare, Venus Williams, este si ea jucatoare profesionista de tenis. A fost imaginea Puma.

Chandra Danette Wilson - medicul daruit


Cunoscuta din "Anatomia lui Grey", unde interpreteaza rolul medicului Miranda Bailey, Chandra Wilson este actrita si regizor, inainte de a fi una din revelatiile serialului. Dincolo de serial este o femeie mai mult decat cocheta, care are mereu cele mai rafinate tinute si accesorii de calitate. Este frumoasa si, in mod evident, se simte perfect in pielea ei. Nascuta in august 1967, Chandra Wilson nu este doar o femeie frumoasa ci si o femeie de succes. Cuceritoare si simpatica, criticii spun ca are unul dintre cele mai sincere si placute zambete de la Hollywood.

Jennifer Kate Hudson - zana buna din "Sex and The City"


Nascuta la 12 septembrie 1981, Jennifer Hudson a devenit cunoscuta in 2004, dupa ce a participat la emisiunea-concurs American Idol, unde s-a clasat pe locul al saselea. In 2005, Hudson a fost distribuita in drama "Dreamgirls", unde a interpretat rolul lui Effie White, pentru care a fost recompensata cu un Glob de Aur si un Oscar. In urma succesului au aparut roluri in filme de succes "Sex and The City" sau "The Secret Life of Bees". Artista a primit si patru nominalizari la premiile Grammy, si a luat trofeul categoriei "Cel mai bun album R&B", acasa. Vesela si optimista, este dovada ca silueta nu este un criteriu atunci cand succesul alege.

Crystal Renn, modelul cu masura 44


Un model celebru care a defilat pe podium, imbracata in hainele unor creatori celebri, facute special pentru dimensiunile ei voluptoase. Poza este celebra, tinuta fiind o creatie Jean-Paul Gaultier. Trebuie sa vezi pozele facute de Crystal Renn pentru revista Bazaar. Colaboreaza cu o serie de reviste de specialitate si este model al casei Ford Models New York. Afla mai multe despre acesta frumusete rotunda aici.

Crystal Renn a scris o carte, care spune totul si despre frumusetea ei si despre drama modelelor filiforme: "Flamanda!".
25 Februarie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:57
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • dana pe 26 Feb 2010, 17:47
    ¡sí hombre!

    la cit sunt de retusate fotografiile...sunt printese. o sa-mi pun si eu fasha, si o sa vezi, imbracata, o sa arat de puta madre! dar important ptr mine, e sa ma simt bine, sa nu obosesc la mers, sa respir bine etc health comes first! asa ca:¡grasa si frumoasa si fara fasha! salutari

    0
    0

  • ssamara20 pe 26 Feb 2010, 13:42
    ...

    sunt femei plinutze si frumose...ca si o consolare dar daca tot ai ceva kg in plus trebuie sa faci ceva

    0
    0

  • alexandra pe 26 Feb 2010, 12:08
    Doar plinute?

    dupa gustul meu, aceste femei sunt grase. cu forme inseamna Liv Tyler poate, restul sunt umflate cu pompa. Unele nu sunt doar plinute, asa cum spune titlul articolului. Urasc schiloadele alea de la TV care au dus la nebunie adolescentele de acum, dar sa fim seriosi, intre schiloade si barosanele astea din poze, exista o cale de mijloc. M-as simti bine in pielea mea daca as stii ca din cauze hormonale sau alte boli m-am mai ingrasat putin, dar daca-s grasa de la hamburgeri, ciocolata si lipsa totala de sport, nu pot sa ma iubesc. Poate pentru ca vine puternic din America acest curent - sa ne iubim si mai grasute - obezitatea a devenit o problema in toata lumea: s-au iubit pe ele insele si femeile de 100 de kile.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod