Frumoasă, talentată şi independentă: Fiica lui Bono nu vrea să fie un copil de bani-gata

La 24 de ani, Eve Hewson îşi clădeşte singură viitorul. Ea a fost inclusă printre cele 50 de tinere care vor marca lumea.

Cu un tată atât de celebru, s-ar fi putut spune că Eve avea viitorul asigurat. Şi îl are. Numai că ea lucrează pe cont propriu pentru asta şi îşi doreşte mult ca oamenii să o aprecieze pentru ceea ce ştie să facă, pentru talentul ei, nu pentru cine este.

Într-un interviu acordat revistei Town & Country, pentru care a realizat şi un pictorial foarte inspirat, actriţa a declarat că a refuzat să fie un copil de vedetă. Materialul este găzduit în numărul din august al publicaţiei, difuzat miercuri în Marea Britanie, chiar în ziua în care Eve Hewson a împlinit 24 de ani.

Town & Country a inclus-o pe fiica lui Bono între cele 50 de "lebede moderne" care vor marca viitorul.

Publicaţia foloseşte un termen inspirat de scriitorul Truman Capote, care le numea "lebede" pe femeile din înalta societate. O "lebădă modernă" înseamnă o femeie care este "deşteaptă, educată, umblată, şic, la curent cu tehnologia, încrezătoare şi echilibrată", notează cotidianul britanic Daily Mail.

Eve, care în mod clar a moştenit talentul tatălui ei, apare pe coperta revistei, într-o rochie neagră superbă, semnată de Bottega Veneta. Tânăra actriţă, care a jucat în serialul "The Knick" şi a apărut în filmul "This Must Be the Place", alături de Sean Penn, merită cu siguranţă acest titlu, scrie ziarul citat.
Crescută la Londra, actualmente locuind la New York, ea a plecat în Statele Unite după ce a intrat în industria filmului. Acum este o apariţie constantă pe covorul roşu şi lucrează şi în modă, având prezentări pentru branduri importante, printre care Chanel, J. Mendel şi Christian Dior.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 10 Iul 2015, 09:24
    penibil..

    Pai...trebuie sa fim fericiti...Viitorul ne este asigurat.Bine ca avem "lebede"...Imi era teama ca ar putea fi savante !!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod