Frumoasă și cuminte la 46 de ani. Gwen Stefani jură: „Am avut doar doi iubiți“

Cântăreața americană, care are o relație cu Blake Shelton, colegul ei din juriul show-ului „The Voice“, susține că n-a avut o viață amoroasă foarte activă.

Una dintre cele mai frumoase vedete din lume nu are noroc în dragoste. Dar asta pentru că, spune ea, nici nu prea a căutat foarte mult. Vedeta în vârstă de 46 de ani a declarat într-un interviu la postul de radio K-Earth 101 că este o „monogamistă“ în serie și că a avut doar doi iubiți. Întrebată de gaza emisiunii, Gary Bryan, ce gen de bărbat îi place, ea a răspuns: "Știi că am avut numai doi iubiți, da? Cam puțini. Nu, nu caut un anumit tip. E o întrebare amuzantă.

Mă opresc aici."

Fosta solistă a trupei No Doubt are o relație cu cântărețul de muzică country Blake Shelton, cu care este colegă în juriul emisiunii "The Voice", după ce în 2015 a divorțat de Gavin Rossdale, cu care era căsătorită de 13 ani. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, socoteala ei nu îl include și pe fostul soț, cu care are trei copii, dar ceea ce se știe sigur este că înainte de a se căsători ea a fost iubita colegului de trupă Tony Kanal.


Speculaţiile şi zvonurile despre relaţia dintre Gwen Stefani și Blake Shelton au apărut în vara anului trecut, după ce artistul s-a despărţit de soţia sa, cântăreaţa Miranda Lambert, cu puţin timp înainte ca Gwen Stefani să depună la rândul ei actele prin care a solicitat divorţul de rockerul Gavin Rossdalei.

În ciuda numeroaselor zvonuri şi glume apărute în presă, nici Gwen Stefani, nici Blake Shelton nu au comentat aceste informaţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod