Frumoasa Kitty Spencer, surpriza de la nunta regală: Cum a reuşit nepoata Prinţesei Diana să iasă în evidenţă

Lady Kitty Spencer a avut o apariţie superbă la nunta lui Harry cu Meghan Markle


Look-ul a fost completat cu un balsam pentru buze pe bază de colagen (28,50 euro), un contur Lip Cheat in Supersize Me lip liner (18 euro) şi un pic de ruj Super Cindy and Pillow talk Matte Revolution (27 de euro).

Lady Kitty Spencer este fiica fratelui mai mic al Dianei, Charles Spencer, din căsnicia cu modelul britanic Victoria Aitken. Kitty avea 6 ani când mătuşa ei a murit, pe 31 august 1997, la doar 36 de ani.



Potrivit Daily Mail, Prinţul Harry a rămas apropiat de rudele din partea mamei sale şi a dorit ca acestea să fie prezente la cel mai frumos eveniment din viaţa lui. Lady Kitty Spencer a venit însoţită de sora sa, Lady Eliza, fratele Louis şi mama sa, Victoria.

La eveniment au fost prezenţi şi tatăl ei, Charles Spencer, în vârstă de 53 de ani, şi actuala lui soţie, Karen, precum şi surorile mai mari ale Dianei, Lady Sarah McCorquodale (63 de ani) şi Lady Jane Fellowes (61 de ani), împreună cu copiii lor.

Nu doar trăsăturile fizice o apropie mult de Lady Diana pe frumoasa Kitty.

Ca şi regretata sa mătuşă, tânăra se implică şi ea în derularea unor campanii caritabile. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte la care lucrează, "Give Us Time", le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor acestora.

Nepoata Dianei a crescut și a studiat în capitala Africii de Sud, Cape Town, şi a devenit o figură cunoscută în lumea mondenă britanică după ce s-a mutat la Londra, în urmă cu șase ani.
Prima ei apariţie publică a avut loc în 2007, când a participat alături de verii ei, William și pe Harry, la un serviciu religios organizat în amintirea Prințesei Diana.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod